Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Επέστρεψε ο Μπόγιοβιτς, «πάγωσε» του Κουτσιανικούλη!

Στην ομάδα της ΑΕΛ επέστρεψε ο Σέρβος ποδοσφαιριστής Μίλαν Μπόγιοβιτς, ενώ οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Αντώνη Καμπλιώνη. Κανένα ενδιαφέρον για Κουτσιανικούλη.

Επέστρεψε ο Μπόγιοβιτς, «πάγωσε» του Κουτσιανικούλη
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την ΠΑΕ ΑΕΛ που ανακοίνωσε την Πέμπτη την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα στην ομάδα της Θεσσαλίας θα αγωνίζονται τόσο ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του συλλόγου και στο παρελθόν, όσο και ο 24χρονος περιφερειακός επιθετικός Αντώνης Καμπλιώνης που υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Μάλιστα, η ΑΕΛ ενημέρωσε ότι η απόκτηση του τελευταίου ουσιαστικά απομακρύνει οριστικά το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί η ομάδα για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, αφού ο τεχνικός της, Ράτκο Ράντονιτς θεωρεί πως με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει χώρος για άλλη προσθήκη στις συγκεκριμένες θέσεις.

Η ανακοίνωση για τον Μπόγιοβιτς:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή στις τάξεις της του Σέρβου ποδοσφαιριστή Μίλαν Μπόγιοβιτς. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήλθε σε συμφωνία με τον Έλληνα μάνατζερ του κ. Γιάννη Παπαγεωργίου και ήδη από το δικηγορικό γραφείο του κ. Αλέξη Κούγια γίνονται όλες οι νόμιμες ενέργειες, ώστε να λυθεί το πρόβλημα με τη χορήγηση βίζας εργασίας στον ποδοσφαιριστή. Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς θα είναι στη Λάρισα το αργότερο έως τις 12 Σεπτεμβρίου. Ήδη ο προπονητής της ΑΕΛ κ. Ράτκο Ντόστανιτς έχει έλθει σε επαφή με τον παίκτη και του έχει δώσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας».

Η ανακοίνωση για τον Καμπλιώνη:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Καμπλιώνη, που είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εδώ και 4 χρόνια γεμάτες χρονιές με πολλές συμμετοχές σε αξιόλογες ομάδες όπως η ΠΑΕ Χανιά και η ΠΑΕ Τρίκαλα. Με την ομάδα των Τρικάλων την προηγούμενη χρονιά είχε 30 συμμετοχές και πέτυχε 11 τέρματα. Υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με διαφορετικές απολαβές για την Football League και την Super League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: