Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ!

Έξι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κλήθηκαν σε πέντε διαφορετικές εθνικές ομάδες (εκτός της Εθνικής Ελλάδας που θα ανακοινωθούν την Πέμπτη) για τις προσεχείς τους υποχρεώσεις.

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ
Ρόμπερτ Μακ, Έρικ Σάμπο, Εργκούς Κάτσε, Ρόμπιν Όλσεν, Μάριν Λέοβατς και Γκάρι Ροντρίγκες είναι οι ξένοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος στις εθνικές τους ομάδες.

Όσον αφορά την Εθνική Ελλάδα, η ανακοίνωση των «εκλεκτών» από τον Κώστα Τσάνα αναμένεται γίνει την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Μπορεί τα μεγάλα πρωταθλήματα να βρίσκονται στην…σέντρα αλλά η μάχη για τα τελικά του Euro 2016 κορυφώνεται καθώς τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στους ομίλους της σπουδαίας διοργάνωσης, ενώ διεθνείς αναμετρήσεις υπάρχουν και σε όλο τον πλανήτη για διάφορα τουρνουά. Διαβάστε ποιοι παίκτες του Δικεφάλου κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν τις χώρες τους.

Την «ξέφρενη» πορεία που πραγματοποιεί στον τρίτο όμιλο των προκριματικών του Euro 2016 θέλει να συνεχίσει η Σλοβακία, η οποία έκανε το απόλυτο ως τώρα στον όμιλο και συγκέντρωσε 18 βαθμούς πετυχαίνοντας εντυπωσιακές νίκες. Στις 5 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει στο Οβιέδο για να αντιμετωπίσει την δεύτερη του ομίλου Ισπανία, ενώ στις 8 του μήνα υποδέχεται στην Ζίλινα, την Ουκρανία που βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω της, δύο παιχνίδια που θα κρίνουν την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του τουρνουά. Ο Ρόμπερτ Μακ δεν θα μπορούσε να λείψει από τις δύο αυτές μεγάλες αναμετρήσεις, η είδηση είναι όμως ότι κλήθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Έρικ Σάμπο, μετά από ένα χρόνο, για δεύτερη φορά στην καριέρα του, όντας έτοιμος να βοηθήσει την χώρα του στον μεγάλο αγώνα που δίνει.

Την εξαιρετική παρουσία της θέλει να συνεχίσει και η Εθνική Αλβανίας, η οποία ψάχνει την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016 και κόντρα στην Δανία (εκτός 04.09) και Πορτογαλία (εντός 07.09) θα ψάξει ένα τρίποντο που θα την βάλει σε θέση ισχύος στην κούρσα της διεκδίκησης του εισιτηρίου για τους ομίλους του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας, ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος θα δώσει το παρών και στις δύο επικείμενες αναμετρήσεις.

Στην παρέα του Ζλάταν Ιμπαίμοβιτς και των υπόλοιπων Σουηδών αστέρων θα βρεθεί ο Ρόμπιν Όλσεν, για τις δύσκολες αναμετρήσεις κόντρα σε Ρωσία, στις 05.09 στην Μόσχα και Αυστρία, στις 08.09 εντός έδρας στην Σόλνα, μάχες οι ποίες θα κρίνουν την πρόκριση στην τελική φάση. Οι Σκανδιναβοί με νίκη επί της «Αρκούδας» αυξάνουν το προβάδισμα τους κατά επτά βαθμούς και κλείνουν απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση.

Η πρωτοπόρος του όγδοου ομίλου, Κροατία, με τον Μάριν Λέοβατς στην αποστολή της, θα ψάξει το δύο στα δύο, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Αζερμπαϊτζάν και Νορβηγία, στις 3 και 7 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα θέλοντας να εδραιώσει την θέση της στην κορυφή του ομίλου, πάνω από την Ιταλία και την Νορβηγία που ακολουθούν σε απόσταση, δύο και τεσσάρων βαθμών αντίστοιχα.

Την Εθνική του Κάπο Βέρντε θα ενισχύσει ο Γκάρι Ροντρίγκες κόντρα στην Λιβύη, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στην Αίγυπτο, για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2017, ενώ τέλος να σημειώσουμε ότι ο υπηρεσιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Κώστας Τσάνας, δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη τις κλήσεις του για τις αναμετρήσεις της χώρας μας κόντρα σε Φιλανδία και Ρουμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: