Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα!!

Νέα κίνηση για την απόκτηση του Ερνάνι έχει κάνει ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία. Διαψεύδει η ΠΑΕ. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση του Πορτογάλου. Δεν πωλείται στην Τζένοα ο Μαζουακού.

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα!
«Δεν θα πάρουμε παίκτη, απλά και μόνο για να πάρουμε», τονίζουν στον Ολυμπιακό και διαψεύδουν για άλλη μία φορά τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για περαιτέρω ενίσχυση στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Εκείνο όμως που προκύπτει είναι πως μέχρι τη Δευτέρα (31/08), όταν και λήγει η μεταγραφική περίοδος, τα πάντα μπορεί να συμβούν. Από τη στιγμή που ο Μάρκο Σίλβα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστή, στην Πορτογαλία επανέφεραν στο προσκήνιο την περίπτωση του Ερνάνι της Πόρτο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη χώρα της Ιβηρικής, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει νέα κίνηση για τον Πορτογάλο φορ που αποτελεί τον διακαή πόθο του 37χρονου προπονητή.

Ωστόσο, προτεραιότητα για τους νταμπλούχους Ελλάδας φαίνεται πως αποτελεί η απόκτηση ενός σέντερ φορ και όχι ενός παίκτη που θα παίζει στα πλάγια, συμπληρώνοντας παράλληλα τους Φινμπόγκασον, Χάρα και Πουλίδο.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις στο περιθώριο της αυριανής κλήρωσης των ομίλων του Champions League (18:45) και να έρθουν απευθείας σε επαφή οι διοικούντες την ΠΑΕ με τους ομολόγους τους των ευρωπαϊκών συλλόγων.

Παράλληλα, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μαζουακού, αν και η διοίκηση του συλλόγου διέψευσε ότι έχει δεχθεί πρόταση από την Τζένοα για την παραχώρηση του Γάλλου μπακ-χαφ.

Επίσης, στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να μην δώσουν παίκτη τους στην Τζένοα, λόγω της γνωστής ιστορίας με τον Γιάννη Φετφατζίδη και την αδυναμία της ιταλικής ομάδας να πληρώσει άμεσα τα χρήματα που όφειλε από τη μεταγραφή του διεθνούς άσου και αυτό συνέβη μόλις πριν από λίγο καιρό.

Εάν και εφόσον παραχωρηθεί ο Μαζουακού, τότε οι Πειραιώτες είναι δεδομένο πως θα προχωρήσουν για τον αντικαταστάτη του, καθώς έχουν ακουστεί ήδη οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του (Σίλβα της Σπόρτινγκ, Κάσκο της Νιουέλς, Μας της Σαν Λορέντσο και Ντε Λα Μπέγια της Σοσιεδάδ). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: