Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

«Κράζουν» (ξανά) την UEFA για τον Ολυμπιακό!!

Νέες αντιδράσεις στον τουρκικό Τύπο προκάλεσε η απόφαση του CAS για τον Ολυμπιακό. Οι γείτονες συγκρίνουν και πάλι την αντιμετώπιση των «ερυθρόλευκων» με αυτή της Φενέρ (λόγω στημένων) προ διετίας.

«Κράζουν» (ξανά) την UEFA για τον Ολυμπιακό
Μόνο θετικά δεν ήχησε στους Τούρκους η απόφαση του CAS για τον Ολυμπιακό.

Η απόρριψη της προσφυγής που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός εναντίον της συμμετοχής των «ερυθρόλευκων» στο Champions League έφερε νέες αντιδράσεις στον Τύπο της γειτονικής χώρας.

Σε δημοσίευμά της, λοιπόν, η εφημερίδα «Hurriyet» κάνει νέες συγκρίσεις με την υπόθεση της Φενέρμπαχτσε, η οποία είχε αποκλειστεί προ διετίας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το σχετικό κείμενο έχει τον τίτλο: «Σοκάρουν οι αποφάσεις UEFA και CAS! Ο κατηγορούμενος για στημένα παιχνίδια Ολυμπιακός στο Champions League».

Και πριν γίνει αναφορά στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο πλαίσιο της έρευνας του Αριστείδη Κορέα για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και στην προσφυγή που έκανε ο Παναθηναϊκός στο CAS, σημειώνεται χαρακτηριστικά:

«Τη σεζόν 2012-13 το CAS αποφάσισε τον διετή αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά αυτή τη φορά λειτούργησε διαφορετικά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: