Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

«Επανέρχεται για Καρέλη η Γκενκ»!

Έτοιμη να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Καρέλη είναι η Γκενκ, σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση του Κρητικού άσου.

«Επανέρχεται για Καρέλη η Γκενκ»
Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από τη στιγμή που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί για συμφωνία της με την Γκενκ για την πώληση του Νίκου Καρέλη και νέα δημοσιεύματα θέλουν τους Βέλγους να επανέρχονται με νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού.

Συγκεκριμένα, εκείνο που προκύπτει από το Βέλγιο είναι πως ο τοπικός σύλλογος αναμένεται να προσφέρει 3,5 εκατ. ευρώ (συν μπόνους) στους «πράσινους» για να μπορέσει να κάνει δικό του τον Κρητικό άσο.

Στο «τριφύλλι» έχουν υπογραμμίσει πως όποια πρόταση φτάσει στα χέρια τους θα πρέπει να είναι πολύ πάνω από 3 εκατ. ευρώ και να πλησιάζει τα 5 εκατ. ευρώ για να μπορέσουν να ξεκινήσουν ουσιαστικά οι συζητήσεις.

Ωστόσο, η Γκενκ δεν δύναται να δώσει περισσότερα χρήματα από αυτά που αναφέρουν στο Βέλγιο, με τον Καρέλη να μην έχει πρόβλημα να μετακομίσει στη Λιμβουργία εφόσον τα βρουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: