Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Δυο κόρνερ κι έφυγε για ομίλους η Μάλμε!!

Από δύο εκτελέσεις κόρνερ, η Μάλμε βρήκε δύο γκολ για να επικρατήσει 2-0 της Σέλτικ και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δυο κόρνερ κι έφυγε για ομίλους η Μάλμε
Μια εκ των περσινών αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους, πήρε ξανά το εισιτήριο της πρόκρισης για τα γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Με το γκολ του Ρόζενμπεργκ στο 23’ και το αυτογκόλ του Μπογιάτα στο 55’ επικράτησε 2-0.

Στο 23ο λεπτό, ο Γιοτούν εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Ρόζενμπεργκ κέρδισε στον αέρα τους πάντες, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και η Μάλμε να βάλει από νωρίς βάσεις πρόκρισης. Στο 42ο λεπτό ο Γκρίφιθς κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ που σημείωσε δεν μέτρησε, αφού νωρίτερα ο διαιτητής, είχε υποδείξει φάουλ που έγινε πάνω στον Βίλαντ. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Τζούρτζιτς να σουτάρει και τον Γκόρντον ενστικτωδώς ν’ αποκρούει με το ένα χέρι.

Με πανομοιότυπο τρόπο, πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, ο Καρβάλιο με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρόντιτς, έστειλε την μπάλα προς την εστία, με τον Μπογιάτα στην προσπάθεια του ν’ απομακρύνει, να την στέλνει μέσα για να διαμορφωθεί το 2-0. Στο 76’ ήρθε η τελευταία καλή φάση για τους «Καθολικούς» με τον Μιούλγκριου, να βλέπει τον Βίλαντ να τον σταματά.

Τα σημερινά αποτελέσματα των επαναληπτικών των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ:

Μονακό – Βαλένθια 2-1 (1-3)
Μάλμε – Σέλτικ 2-0 (2-3)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σκεντέρμπεου 4-1 (2-1)
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ραπίντ Βιέννης 2-2 (1-0)
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βασιλεία 1-1 (2-2) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: