Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

«Νο1» στόχος του ΠΑΟΚ ο Μποάκιε!!

Πολύ καλή άποψη για τον Ρίτσμοντ Μποάκιε φέρεται να έχει ο Φρανκ Άρνεσεν, όμως ο Γκανέζος φορ της Αταλάντα φαίνεται πως δεν αποτελεί τη μοναδική επιλογή για την ενίσχυση της επίθεσης του ΠΑΟΚ.

«Νο1» στόχος του ΠΑΟΚ ο Μποάκιε
Στην Premier League με τη φανέλα της Σάντερλαντ αναμένεται ο Όλα Τοϊβόνεν να συνεχίσει την καριέρα του και στον ΠΑΟΚ δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και προχωρούν τις συζητήσεις για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Από χθες ήρθε στην επιφάνεια του όνομα του Ρίτσμοντ Μποάκιε, του Γκανέζου επιθετικού της Αταλάντα που ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Για τον 22χρονο φορ φαίνεται έχει πολύ καλή άποψη ο Φρανκ Άρνεσεν, αφού θεωρεί πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που με βάση τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά μπορεί να καλύψει το κενό που υπάρχει στην επίθεση της ομάδας.

Η περίπτωση του Αφρικανού άσου είναι ψηλά, αλλά δεν είναι και η μόνη που εξετάζεται από τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να γίνει η τελική κίνηση των Θεσσαλονικέων για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, αφού ο Αθανασιάδης ακόμα δεν είναι έτοιμος και παραμένει άγνωστο πότε ακριβώς θα τεθεί στη διάθεση του Τούντορ, ο οποίος δεν θέλει να βιαστεί για την επιστροφή του και να υποστεί νέο τραυματισμό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: