Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ζίγκιτς, Ούτσε… και άλλοι για ΑΕΚ!!

Παρέλαση ονομάτων γίνεται στον Τύπο για τη θέση του επιθετικού στην ΑΕΚ. Εκτός του Ιμπίσεβιτς, η «Ένωση» παρουσιάζεται να εξετάζει κι άλλες δυνατές περιπτώσεις όπως των Νίκολα Ζίγκιτς και Καλού Ούτσε

Ζίγκιτς, Ούτσε… και άλλοι για ΑΕΚ
Βροχή πέφτουν τα ονόματα για τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ στην επίθεση.

Πέραν του μεγάλου «κόλπου» που φέρεται να επιχειρεί με τον Βένταντ Ιμπίσεβιτς, η «Ένωση» παρουσιάζεται να εξετάζει κι άλλες δυνατές περιπτώσεις σέντερ φορ από την ευρωπαϊκή αγορά.

Μετά λοιπόν τους Μπερμπάτοφ και Μποριέλο (το κασέ των οποίων είναι πολύ υψηλό), αφού γράφτηκε για τον Αγιεγκμπένι και αφού τέθηκαν υπόψη οι Ντέβιτς και Γκαβράνοβιτς, την Τετάρτη παρελαύνουν στον Τύπο κι άλλα δυνατά ονόματα.

Αρχικά εκείνο του Καλού Ούτσε. Ο Νιγηριανός επιθετικός που έχει κάνει χρόνια καριέρα στην Primera Division (με τις φανέλες των Αλμερία, Εσπανιόλ και Λεβάντε) είναι ελεύθερος και σύμφωνα με το «Goal» εξετάζεται από την ΑΕΚ. Ξεκινώντας την περσινή σεζόν στην Αλ Ραγιάν του Μανόλο Χιμένεθ (με 7 γκολ σε 8 ματς) και κλείνοντάς τη στη Λεβάντε (με 5 γκολ σε 16 συμμετοχές) ο 33χρονος επιθετικός παρουσιάζεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «κιτρινόμαυρων».

Εκεί βρίσκεται όμως, σύμφωνα με τη «Sportday», και ο Νίκολα Ζίγκιτς. Ο πανύψηλος (2,02 μ.) Σέρβος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την Μπέρμιγχαμ και φέρεται να έχει επίσης προταθεί. Φτάνοντας ωστόσο στα 35 και προερχόμενος από φτωχή σεζόν (με 9 μόλις συμμετοχές) μοιάζει δύσκολο να είναι αυτός ο εκλεκτός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: