Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

«Ελπίδα δεν υπάρχει, αλλά για την αξιοπρέπειά μας»

Συμβιβασμένος με τον αποκλεισμό είναι ο προπονητής της Μπρόντμπι, Τόμας Φρανκ, ο οποίος πάντως θέλει στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ να παίξει η ομάδα του για την αξιοπρέπειά της.

«Ελπίδα δεν υπάρχει, αλλά για την αξιοπρέπειά μας»
Οι ελπίδες πρόκρισης μετά το 5-0 στην Τούμπα είναι… μηδαμινές για την Μπρόντμπι. Ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Φρανκ, εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να παίξει για την αξιοπρέπειά της και για να φύγει με το κεφάλι ψηλά από τη διοργάνωση.

«Θέλουμε να δείξουμε πως η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φάνηκε την περασμένη Πέμπτη. Η ήττα στην Ελλάδα πραγματικά μας πλήγωσε. Είμαστε απογοητευμένοι και ξέρουμε πως ρεαλιστικά οι ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους έχουν εξαφανιστεί, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη φετινή μας παρουσία στην Ευρώπη με μια καλή εμφάνιση και να περισώσουμε την αξιοπρέπειά μας. Θα καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια και δεν θα κάνουμε οικονομία ενέργειας, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως έχουμε ήδη παίξει 15 ματς αυτή τη σεζόν», ανέφερε ο 41χρονος προπονητής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: