Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ιατρικό λάθος καταγγέλλει για το θάνατο της γυναίκας του παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ!!


O παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Απόλλωνα, Τάκης Παντέλης, θρηνεί τον άδικο χαμό της συζύγου του Ελένης Βαλτετσιώτη, συνεργάτιδας του τραγουδιστή Γιάννη Πάριου.

Ιατρικό λάθος καταγγέλλει για το θάνατο της γυναίκας του παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ!

Περίεργο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον παλαίμαχο άσο των γηπέδων Τάκη Παντέλη και τη σύζυγό του Ελένη Βαλτετσιώτη. Οπως περιγράφει ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso, όλα ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου όταν το ζευγάρι είχε ένα ατύχημα με το μηχανάκι του.

«Πηγαίναμε με μικρή ταχύτητα, όταν ένα άλλο μηχανάκι, το οποίο έκανε ξαφνικά αναστροφή, μας χτύπησε στο πίσω μέρος ρίχνοντάς μας στο έδαφος.Κατά την πτώση μας τραυματιστήκαμε και οι δυο στα πόδια. Πηγαίνοντας στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως η περίπτωση της Ελένης ήταν πιο σοβαρή. Είχε υποστεί κάταγμα και κρίθηκε αναγκαίο να κάνει εγχείρηση», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια εξήγησε πως συνέβη το μοιραίο.

«Παρά την φαρμακευτική αγωγή που της χορηγήθηκε, ο πυρετός δεν έλεγε να περάσει. Πιστεύω ότι έγιναν πολλά λάθη από την αρχή. Ο γιατρός που την χειρούργησε έφυγε για διακοπές το απόγευμα της επόμενης μέρας, αφήνοντας στο πόδι του τον διευθυντή. Θεωρώ ότι υπήρξε αμέλεια απ’ όλους τους γιατρούς , από τον παθολόγο έως τον διευθυντή. Τους έλεγα συνεχώς ότι ο πυρετός ανεβαίνει και τους ρωτούσα “τι πρέπει να γίνει’’, αλλά δεν έπαιρνα ξεκάθαρες απαντήσεις» τόνισε ο Παντέλης, ο οποίος δήλωσε επίσης πως «Φυσικά, έκανα ότι μου είπαν. Όταν πήγαμε στο άλλο νοσοκομείο και οι γιατροί είδαν τον φάκελό της τραβούσαν τα μαλλιά τους. Έπεσαν όλοι πάνω της κάνοντας ότι μπορούσαν για να την σώσουν. Δυστυχώς ήταν πλέον αργά».

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: