Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

«Χρυσό» δοκάρι! (vids)

Στους ομίλους του Champions League προκρίθηκε η Σαχτάρ μένοντας στο 2-2 κόντρα στη Ραπίντ, με τους Αυστριακούς να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να «κλέψουν» την πρόκριση, έχοντας δοκάρι στις καθυστερήσεις.

«Χρυσό» δοκάρι! (vids)

Παρ’ όλα αυτά, οι Ουκρανοί του Μιρτσέα Λουτσέσκου που συμπλήρωσε τα 200 ευρωπαϊκά ματς στην καριέρα του, δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ κόντρα στη Ραπίντ καταφέρνοντας τελικά να προκριθούν με την ψυχή στο στόμα και με μπόλικη δόση τύχης.

Μόλις στο 10’ ο σκόρερ του πρώτου ματς, Μάρλος, με μια ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά και εκτός περιοχής, έφερε την μπάλα στο αριστερό και με τεχνικό πλασέ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Νοβότα.

Και ενώ η υπόθεση πρόκριση φαινόταν πια διαδικαστικό ζήτημα για τη Σαχτάρ, η Ραπίντ μέσα σε εννιά λεπτά έβαλε «φωτιά» στο ματς ανατρέποντας το σκορ. Στο 13’ ο Σάουμπ με κεφαλιά και στο 22’ ο Χόφμαν με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσαν το 1-2, σκορ που τους χάριζε την πρόκριση.

Πολύ γρήγορα όμως, στο 27’, ο Γκλάντκι έγινε αποδέκτης λανθασμένης απόκρουσης της άμυνας της Ραπίντ και με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 88’ ο Σονλάιτνερ της Ραπίντ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που δεν πτόησε τους συμπαίκτες του.

Αρχικά, στο 90’ ο Μπέριτς αμαρκάριστος λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 95' μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέτσου, ο Πιάτοφ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Προσένικ που ακολούθησε τη φάση έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας των Ουκρανών, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να χαρίσει την πρόκριση στους Αυστριακούς.

To 1-0 με σκόρερ τον Μάρλος



Το 1-1 από τον Σάουμπ




Το 1-2 από τον Χόφμαν




Το 2-2 με σκόρερ τον Γκλάντκι




Οι ρεβάνς των πλέι-οφ του Champions League

Τρίτη, 25/8

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βασιλεία 1-1 (2-2)
(24’ Ζάχαβι - 11’ Τσούφι)

Μάλμε-Σέλτικ 2-0 (2-3)
(23’ Ρόζενμπεργκ, 54’ Καρβάλιο)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σκεντέρμπεου 4-1 (2-1)
(9’ Σουντανί, 15’ Χότζιτς, 55’ Ταραβέλ, 80’ Ιλάλ Σουντανί - 10’ Εσκερντίνια)

Μονακό-Βαλένθια 2-1 (1-3)
(17’ Ράγκι, 75’ Έλντερσον - 4’ Νεγκρέδο)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ραπίντ Βιέννης 2-2
(10’ Μάρλος, 27’ Γκλάντκι – 13’ Σάουμπ, 22’ Χόφμαν) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: