Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Άλλη κλάση η Ντιναμό του Μασάδο!!

Δεν γινόταν να χαθεί αυτή η πρόκριση για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.Οι Κροάτες του Π. Μασάδο, έριξαν τεσσάρα (4-1)στην Σκεντέρμπεου, παίζοντας με δέκα για ένα ημίχρονο και ετοιμάζονται να κουνήσουν σεντόνι.

Άλλη κλάση η Ντιναμό του Μασάδο
Φιλότιμη (συνολικά) η προσπάθεια της Σκερτέμπει, αλλά η απόσταση των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Η Ντιναμό Ζάγκεμπ επικράτησε 4-1 στο σπίτι της και σε συνδυασμό με το 2-1 της Αλβανία πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στους Κροάτες σε ένα σημαντικό μέρος του ματς, όπως και στο πρώτο, αλλά η ανωτερότητα των Κροατών ήταν εμφανής.

Την περασμένη Τετάρτη ήταν από το 37’ έως το 66’ μπροστά στο σκορ και στο τέλος ηττήθηκαν. Στο δεύτερο παιχνίδι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 9’ χάρη σε τέρμα του Σουντάνι , αλλά απάντησαν δευτερόλεπτα μετά με τον Εσκερντίνια. Όμως, όταν χρειάστηκε και πάλι να γκαζώσει η Ντιναμό, το έκανε και στο 15’ απέκτησε και πάλι προβάδισμα. Αυτήν τη φορά με τον Χότζιτς.

Η κατάσταση έδειξε να στραβώνει για τους γηπεδούχους στο 48’ με τον Γκονζάλο Σάντος να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες, καθώς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ την πρώτη την πήρε στο 17ο λεπτό.

Ωστόσο, στο 55’ ο Ταραβέλ βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μέσα στην περιοχή και μετά από εκτέλεση κόρνερ και κακή αντίδραση της αντίπαλης άμυνας, έδειξε ψυχραιμία και εκτέλεσε τον Σεχί.

Στο 80’ μπήκε το… κερασάκι στην τούρτα, καθώς ο Σουντάνι που άνοιξε το σκορ σημείωσε και το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης.

Σε ολόκληρο το παιχνίδι πήρε μέρος ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Πάουλο Μασάδο.



Οι ρεβάνς των πλέι-οφ του Champions League

Τρίτη, 25/8

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βασιλεία 1-1 (2-2)
(24’ Ζάχαβι - 11’ Τσούφι)

Μάλμε-Σέλτικ 2-0 (2-3)
(23’ Ρόζενμπεργκ, 54’ Καρβάλιο)

Μονακό-Βαλένθια 2-1 (1-3)
(17’ Ράγκι, 75' Έλντερσον- 4’ Νεγκρέδο)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σκεντέρμπεου 4-1 (2-1)
(9’ ,80' Σουντανί, 15’ Χότζιτς, 55’ Ταραβέλ - 10’ Εσκερντίνια)

Σαχτάρ-Ραπίντ Βιέννης 2-2 (1-0)
(10’ Μάρλος, 27’ Γκλάντκι - 13’ Σάουμπ, 22’ Χόφμαν)

Τετάρτη, 26/8 (21:45)

ΑΠΟΕΛ-Αστάνα
Λεβερκούζεν-Λάτσιο
Μπριζ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Παρτιζάν-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: