Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Παπαδόπουλος: «Ξεκινήσαμε, όπως θέλαμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Καλλονή εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος. «Κάθε ματς είναι διαφορετικό», είπε ενόψει Πανιώνιου ο τεχνικός του Ηρακλή.

Παπαδόπουλος: «Ξεκινήσαμε, όπως θέλαμε»
Ευχαριστημένος από το ξεκίνημα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα αλλά και απόλυτα προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων κόντρα στον Πανιώνιο παρουσιάστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός του «Γηραιού», στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς στο «Καυτανζόγλειο», τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να παρασυρθεί από τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Καλλονή. Παράλληλα, δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει κι άλλη μεταγραφή αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην αγορά.

Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, με νίκη. Ωστόσο υπήρξαν πράγματα τα οποία θέλουν βελτίωση, όπως να τελειώνουμε πιο γρήγορα τα παιχνίδια, αλλά και να έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας κάτι το οποίο δεν έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, αλλά χρειάζεται συνέχεια πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι»

«Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε δυνατή ομάδα με καλό προπονητή, περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου το οποίον πρέπει ευχαριστήσουμε για την παρουσία του στον προηγούμενο αγώνα».

Για τα αγωνιστικά του πλάνα ενόψει του Κυριακάτικο αγώνα τόνισε:

«Δεν είμαι της άποψης ότι ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, κάθε ματς είναι διαφορετικό. Το θετικό είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους και ετοιμοπόλεμοι. Θα έχω δύσκολο έργο να επιλέξω τους 11 που θα αγωνιστούν και ακόμη πιο δύσκολο ποιους θα αφήσω εκτός».

Για το ενδεχόμενο ο Πανιώνιος να παίξει κλειστά μέσα στο Καυτανζόγλειο, τόνισε:

«Είναι ένα πρόβλημα να έχεις απέναντι σου με μια ομάδα που θα παίξει κλειστά, έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό. Εγώ πάντως είδα ότι ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που πρεσάρει ψηλά. Θέλει δουλειά και συγκέντρωση αυτό το παιχνίδι»

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να γίνει μια ακόμη μεταγραφή…

«Έχω πει οτι έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ, αν γίνει κάτι θα είναι για κάτι εξαιρετικό που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι τέτοιο αυτή την περίοδο».

Σχετικά με το υπάρχον ρόστερ και τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα

«Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες, θα υπάρχουν πιτσιρικάδες που πρέπει δουλέψουν. Οι καινούργιοι μπαίνουν στη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας, είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά θέλουν χρόνο προσαρμογής, όλοι οι καινούργιοι πρέπει να ιδρώσουν για να μπουν ενδεκάδα».

Για τις επαφές που γίνονται ώστε να υπογράψουν νέα συμβόλαιο οι Ζιαμπάρης και Λουκίνας

«Τις επόμενες ημέρες θα έχουν ένα ραντεβού. Έχουμε συμφωνήσει ότι πρέπει να είναι παίκτες της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, ευχή μου είναι να ανανεώσουν. Τους πιστεύουμε, είναι δικό τους θέμα σε οικονομικό επίπεδο, να ανανεώσουν».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο τεχνικός του Ηρακλή είπε:

«Είναι σημαντικό για ένα προπονητή να ξέρει να διαχειρίζεται το ρόστερ του, είναι δύσκολο να αφήσω εκτός αποστολής έναν παίκτη ο οποίος πέρσι βοήθησε σημαντικά, όπως για παράδειγμα τον Λουκίνα, αλλά πάντα το κάνω για το καλό της ομάδας. Όσο περνάν τα παιχνίδια το πρόβλημα αυτό θα μειώνεται, έχω πει στους ποδοσφαιριστές ότι στο τέλος της σεζόν θα είναι όλοι χαρούμενοι με τον χρόνο που θα έχουν πάρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: