Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ιταλός κομμωτής σφυρίζει το Μπρόντμπι-ΠΑΟΚ!

Ο Ιταλός Πάολο Ταλιαβέντο, θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπρόντμπι στη Δανία. Διαβάστε το προφίλ του κομμωτή ρέφερι.

Ιταλός κομμωτής σφυρίζει το Μπρόντμπι-ΠΑΟΚ

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Ο Ιταλός, ιδιοκτήτης κομμωτηρίου, Πάολο Ταλιαβέντο ορίστηκε να διευθύνει τον επαναληπτικό κόντρα στην Μπρόντμπι στην Δανία για τα Play Offs του Europa League, από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ο 43χρονος ρέφερι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος την σεζόν 2003-2004 και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διαιτησίας της γείτονας χώρας. Από το 2007 έγινε διεθνείς ενώ το ντεμπούτο στο Champions League το πραγματοποίησε τον Δεκέμβριο του 2010 σε μία αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στην Παρτιζάν. Από το 2012 ανήκει στην Elite Category της UEFA, ενώ ένα χρόνο πριν ήταν ο άρχοντας του τελικού του Euro U21 μεταξύ Ισπανίας και Δανίας.

Στους φίλους του ΠΑΟΚ, το όνομα του ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις καθώς ο Ιταλός είχε διαιτητεύσει την αναμέτρηση του Σουκρού Σαράτσογλου, όπου ο Δικέφαλος κόντρα στην Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη, με το ιστορικό γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην παράταση άφησε εκτός ομίλων του Europa Lueague της σεζόν 2010-2011 τους Τούρκους. Εν αντιθέσει με τους οπαδούς της Ίντερ που δεν θέλουν ούτε να ακούν το όνομα του, καταλογίζοντας στον Ταλιαβέντο μεροληπτική κρίση εναντίον της ομάδας τους. Τέλος άξια αναφοράς είναι και η εμπλοκή του Ιταλού διαιτητή στο μεγάλο σκάνδαλο, Calciopolis, που ξέσπασε στην Serie A το 2006, με τις κατηγορίες εις βάρος του εν τέλει να αποσύρονται και ο ρέφερι να αθωώνεται.

Μαζί του στην Δανία θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ματέο Πασέρι και Φρανστέσκο ντε Λούκα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τζιανπάολο Καλβαρέσε.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Τσέχος, Μίροσλαβ Λίμπα και παρατηρητής της UEFA ο Ούγγρος, Ίστβαν Χουστζάρ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: