Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

«Τα πάντα για την πρόκριση»

Τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσέ και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League έθεσαν ως στόχο ο Μιχάλης Γρηγορίου και δύο παίκτες της ομάδας κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ατρόμητου.

«Τα πάντα για την πρόκριση»

«Θα είναι ένα παιχνίδια διαφορετικό από τα τρία που έχουμε δώσει στο Europa League. Όποιες δυσκολίες και να υπάρχουν στο παιχνίδι, θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση. Στόχος μας είναι η είσοδος στο Europa League. Θα πάμε να κάνουμε αυτό που ονειρευόμαστε όλοι. Δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι ότι μπορούμε να νικήσουμε τη συγκεκριμένη ομάδα. Αποτελεί θέμα κινήτρου να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στην Τουρκία», ανέφερε αρχικά ο κ. Γρηγορίου.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός επιθετικός Στέφανο Ναπολεόνι, υπογράμμισε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν τους φοβόμαστε. Πρέπει να πετύχουμε ένα γκολ και ελπίζουμε να το κάνουμε γρήγορα. Όσον αφορά τη διαιτησία, το έχουμε αφήσει πίσω. Είδαμε όλοι τι έγινε…».

Καταλήγοντας, ο διεθνής στόπερ, Σωκράτης Φυτανίδης, δήλωσε: «Όλοι ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε πει ότι από το πρώτο παιχνίδι θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το αποδείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι. Χάσαμε από ένα λάθος του διαιτητή. Έχουμε καλή ψυχολογία. Ξέρουμε τον αντίπαλό μας καλύτερα και έχουμε προετοιμαστεί για αυτό. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο να διεκδικήσουμε τη νίκη. Έχουμε μία ομάδα απέναντί μας με μεγάλους ποδοσφαιριστές, αλλά έχουμε πει πολλές φορές ότι ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα χρήματα. Θα μπούμε μέσα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση από το πρώτο λεπτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: