Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Νέο σοκ με Γλύκο, φουλάρει για γκολκίπερ ο ΠΑΟΚ!!


Νέο σοκ με Γλύκο, φουλάρει για γκολκίπερ ο ΠΑΟΚ!

Φόβοι για υποτροπή στον δεξί ορθό μηριαίο για τον Παναγιώτη Γλύκο, με το ιατρικό τιμ να εκτιμά (χωρίς να είναι επίσημο) ότι θα μείνει εκτός για ακόμη ενάμισι μήνα.


Η δήλωση του Ιγκόρ Τούντορ μετά τη νίκη επί της Βέροιας, πως ζήτησε τερματοφύλακα από τον Άρνεσεν, προκάλεσε ερωτηματικά σχετικά με την κατάσταση του Παναγιώτη Γλύκου.

Τα μαντάτα από το μέτωπο του τραυματισμού του 29χρονου γκολκίπερ δεν φαίνεται πως είναι καλά κι εξηγούν την κίνηση του Κροάτη τεχνικού. Χωρίς να είναι κάτι επίσημο μέχρι στιγμής, το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ φοβάται για υποτροπή στην θλάση β’βαθμού που υπέστη στο Ντόρτμουντ κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός για περίπου ενάμισι μήνα. Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα, όταν οι γιατροί της ομάδας θα είναι σε θέση να μεταφέρουν με ασφάλεια το τι ακριβώς συνέβη.

Έτσι, με δεδομένο το γεγονός πως ο Τούντορ δεν εμπιστεύεται πλέον τον Ρόμπιν Όλσεν και ο Νίκος Μελίσσας θεωρείται άπειρος ο «δικέφαλος του Βορρά» θα φουλάρει για την απόκτηση γκολκίπερ τις επόμενες μέρες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: