Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Φαν Χάαλ: «Είμαι ένας χαρούμενος προπονητής»


Φαν Χάαλ: «Είμαι ένας χαρούμενος προπονητής»

Σαφώς ικανοποιημένος από τη μεγάλη επικράτηση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ωστόσο δεν θέλησε να χαρακτηρίσει τη σημερινή μέρα ως την κορυφαία της σεζόν.

Λίγο πιο άνετα μπορεί να αισθάνεται στη θέση του ο Λουίς Φαν Χάαλ μετά τη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ» και όπως δήλωσε ο ίδιος είναι ένας χαρούμενος προπονητής από τη στιγμή που επικράτησε σε ένα ντέρμπι και την ίδια στιγμή οι ανταγωνιστές του έχασαν βαθμούς.

Παράλληλα, δεν θέλησε να χαρακτηρίσει τη συγκεκριμένη νίκη ως την κορυφαία στιγμή της σεζόν, τονίζοντας ότι υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Το να νικάς τη Λίβερπουλ είναι πάντα σημαντικό. Ήταν σημαντικό γιατί οι ανταγωνιστές μας έχασαν βαθμούς. Εξαρτάται από τα αποτελέσματα, αλλά έχουμε ακόμα πολλούς αγώνες. Έχουμε αρχίσει το 2016 με πολλές νίκες.

Αυτό το παιχνίδι θα δώσει μεγάλη ώθηση στους παίκτες, στους οπαδούς και στο περιβάλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν είναι καλύτερη μέρα της σεζόν; Όχι, δεν το νομίζω. Είναι σίγουρα όμως για όλους μια σπουδαία νίκη. Έχουμε παίξει πολύ καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ κυριάρχησε και εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: