Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Μπεργκ: «Χρειάζομαι μόνο ένα γκολ»


Μπεργκ: «Χρειάζομαι μόνο ένα γκολ»

Καμία ανησυχία για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στη Super League δεν έχει ο Μάρκους Μπεργκ που τόνισε ότι κόντρα στον Πανιώνιο έλειψε η τύχη και πρόσθεσε ότι περιμένει να πετύχει ένα γκολ.


Κανένα προβληματισμό από την ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο δεν έχει ο Μάρκους Μπεργκ, όπως δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «KICK OFF», τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μια καλή εμφάνιση στην οποία έλειψε το γκολ.

«Δεν είχαμε τη δυνατότητα να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Δεν είχαμε πάρα πολλές, αλλά δεν είχαμε και την τύχη μαζί μας. Δεν σκοράραμε και δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Ίσως δεν παίξαμε συγκεντρωμένα. Δεν ήταν εφικτό να σκοράρουμε σήμερα και δεν ξέρω γιατί. Παίζαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει σε αυτά τα ματς να σκοράρουμε από νωρίς. Δεν προβληματίζομαι γιατί κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι και να έχουμε στόχο σε κάθε ματς το γκολ», είπε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί με την άποψη του Αντρέα Στραματσόνι ότι χρειάζεται απλά ένα γκολ για να ξεμπλοκάρει:

«Ναι, το πιστεύω αυτό. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος όταν έρχεται η μπάλα να είμαι στη σωστή θέση. Σήμερα δεν είχα την τύχη. Ο επιθετικός πρέπει να βρίσκεται στη φάση. Πιστεύω ότι η ευκαιρία θα μου έρθει σύντομα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: