Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Το πλάνο Σίλβα για τα Περιβόλια!!


Το πλάνο Σίλβα για τα Περιβόλια

O Μάρκο Σίλβα δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην αυριανή αναμέτρηση.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται αύριο στα Χανιά με τον Πλατανιά και ο Μάρκο Σίλβα δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην αυριανή αναμέτρηση. Αυτό ίσως έχει να κάνει με το ότι η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έβαλε δύσκολα στους “ερυθρόλευκους” στο ματς Κυπέλλου στο “Καραϊσκάκη” (2-2), με τον Ολυμπιακό μάλιστα να ισοφαρίζει με τον Ερνάνι στο φινάλε του αγώνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών δεν “άνοιξε τα χαρτιά του” στη σημερινή προπόνηση, για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στην αυριανή αναμέτρηση, ωστόσο το πιο πιθανό σχήμα για τους Πειραιώτες είναι το ακόλουθο. Τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ελαμπντελαουί και στόπερ ο Ντα Κόστα με τον Σιόβα, αν βέβαια ο τελευταίος είναι 100% έτοιμος.

Στο αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης θ' αγωνιστεί ο Μαζουάκου. Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Μιλιβόγεβιτς και δίπλα του αναμένεται να είναι ο Καμπιάσο και όχι ο Κασάμι, καθώς φαίνεται ν΄άλλαξε γνώμη ο Σίλβα στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Επιτελικός μέσος θα είναι ο Ντομίνγκες που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης θα παίξουν Πάρντο (δεξιά) και Ντουρμάζ (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιντέγε.

Αύριο για Σιόβα
Ο Δημήτρης Σιόβας χτύπησε στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης (δέχθηκε κλωτσιά στο δίτερμα) με αποτέλεσμα να προκληθεί αρχικά ανησυχία. Τελικά φάνηκε ότι ο παίκτης δεν είχε κάτι ανησυχητικό και ο Σίλβα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Ο κόουτς των πρωταθλητών θα μιλήσει αύριο με τον Έλληνα αμυντικό και αν ο Σιόβας τον διαβεβαιώσει πως δεν αισθάνεται ενοχλήσεις, τότε θα τον χρησιμοποιήσει στη βασική εντεκάδα.

*Ο Μάρκο Σίλβα έδειξε και βίντεο στους παίκτες του, δίνοντας συγκεκριμένες οδηγίες που είχαν κυρίως να κάνουν με το επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: