Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Το "Ναι" της Καϊλή ξεσήκωσε fb και twitter!!

Μηνύματα οργής κατά της βουλευτού Εύας Καϊλή σε fb και twitter. Αντιδράσεις για την αλλαγή στην ψήφο εμπιστοσύνης.
Το "Ναι" της Καϊλή ξεσήκωσε fb και twitter
Απογοητευμένοι δεκάδες φίλοι και χρήστες των social media με την "κωλοτούμπα" - όπως οι ίδιοι χαρακτήρισαν την αλλαγή στάσης - της βουλευτού Α' Θεσσαλονίκης Εύας Καϊλή.
Η θετική ψήφος εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, το βράδυ της Παρασκευής, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πολίτες που ήλπιζαν στην πολιτική αποστασιοποίησή της έστω και την ύστατη στιγμή, με αποτέλεσμα το προφίλ της σε facebook και twitter να κατακλυστεί από εκατοντάδες σχόλια... ακόμα και υβριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη σε επιστολή της προς τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής, η κ. Καϊλή είχε προαναγγείλει ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, σε περίπτωση που δεν αποσύρει ο Γιώργος Παπανδρέου την απόφασή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Συγκεκριμένα, σε επιστολή της ανέφερε ότι: "Με την παρούσα σάς γνωρίζω ότι δεν παραιτούμαι από εκλεγμένη εκπρόσωπος των συμπολιτών και της γενιάς μου, όμως στην ψηφοφορία της Παρασκευής δεν θα παρέχω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σας".
Διαδικτυακή κόντρα για την "κωλοτούμπα"
Ωστόσο, η θετική ψήφος φαίνεται ότι ήταν αρκετή για να στρέψει τους φίλους της σε fb και twitter, προκειμένου να εκφράσουν την οργή τους. "Κυρία Καιλή με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας θα ήθελα να σας εκφράσω αυτό που νιώθει κάθε νέος σε αυτή την χώρα: ΝΤΡΟΠΗ!", αναφέρει άλλος χρήστης του διαδικτύου.
Άλλο ένα χαρακτηριστικό σχόλιο αναφέρει: "Κυρία Καϊλή, σε παρέμβασή σας τηλεφωνική στο star και στην επισήμανση του κ. Μαλέλη ότι ήδη ο πρωθυπουργός είχε ματαιώσει το δημοψήφισμα απαντήσατε ότι και πάλι δεν θα δίνατε ψήφο εμπιστοσύνης, παραπέμποντας στην επιστολή σας. Χτες βράδυ ωστόσο όχι μόνο κανένα αίτημά σας δεν ικανοποίησε ο κ. Παπανδρέου, ΑΛΛΑ στον πολωτικό και αυτοαποθεωτικό του λόγο... ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΗΚΕ της επιλογής του πριν 3 μέρες για δημοψήφισμα. Γιατί το κάνατε λοιπόν αυτό;".
Άλλος πολίτης σχολιάζει: "Δυστυχώς, από μια γυναίκα της γενιάς μου, περίμενα περισσότερα. Πλέον, με σιγουριά μπορώ να πω πως η γενιά του Πολυτεχνείου φταίει για την κοινωνικοπολιτική ΚΑΤΑΝΤΙΑ της χώρας μας και η επόμενη γενιά για το ξεπούλημά της....λυπάμαι".
Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο, ήρθε και η απάντηση της ίδια της κ. Καϊλή, η οποία εμφανώς εκνευρισμένη και προκειμένου να δώσει συνέχεια στα σχόλια των αναγνωστών που εκδήλωσαν ανοιχτά την απογοήτευσή τους, είπε χαρακτηριστικά: "Να ρωτήσω κάτι κι εγώ; Διάβασε κανείς την επιστολή μου; Όταν ζητάς κάτι και αυτό πραγματοποιείται -αλλάζουν όσα ζητάς- τότε εμμένεις στην αρχική σου τοποθέτηση;".
H κόντρα μεταφέρθηκε και στο προφίλ της στο twitter, με πολλούς χρήστες να δηλώνουν ότι "σταματούν να την ακολουθούν πλέον", ενώ άλλοι επικαλέστηκαν την έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό της, που όπως σημείωσαν: "είναι αρκετό για να πούμε ότι δεν κάνεις πια για την παράταξη".
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: