Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

''Toυς αιφνιδιάσαμε''

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη φάση του Σίσιτς, τονίζοντας ότι αν έχει κάνει άσεμνη χειρονομία θα τιμωρηθεί.

''Toυς αιφνιδιάσαμε''
«Ήταν μια δίκαιη νίκη σε ένα δύσκολο ματς που έγινε με δύσκολο τρόπο. Σημασία για μένα έχει η συνέχεια της καλής πορείας. Ήταν πολύ καλοί όλοι οι παίκτες και αυτοί που ξεκίνησαν και όσοι μπήκαν αλλαγή. Παίξαμε πολύ δυνατά και συνεχίζουμε την προσπάθεια», τόνισε αρχικά.
«Η διακοπή έχει ένα αρνητικό και ένα θετικό. Το αρνητικό είναι πως θα βγούμε εκτός ρυθμού και το θετικό είναι πως θα επιστρέψουν αρκετοί τραυματίες. Αιφνιδιάσαμε τους αντιπάλους. Δεν επιτρέψαμε στον Πανιώνιο να κάνει το παιχνίδι του. Συνεχίζουμε την προσπάθεια βήμα βήμα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Το πιο σημαντικό στοιχείο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχουμε βελτιωθεί παιχνίδι με το παιχνίδι και στόχος μας είναι όσο μπορούμε πιο ψηλά και όσο πιο γρήγορα».
Τέλος για την φάση του Σίσιτς, τόνισε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν το είδα αλλά αν έχει κάνει κάποια άσεμνη χειρονομία θα τιμωρηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: