Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Διασυρμός από τον ΠΑΟ, ίσον διάλυση για ΑΕΚ!!

Η ταρίφα της ΑΕΚ στα μεγάλα παιχνίδια για φέτος είναι τα τρία γκολ. Έχει δεχτεί τριάρες σε πολλά ματς από αυτά που χαρακτηρίζονται μιας κάποιας επικινδυνότητας.
Διασυρμός από τον ΠΑΟ, ίσον διάλυση για ΑΕΚ
Από τους αγώνες της κατηγορίας "δύσκολο μέχρι πολύ δύσκολο" έχει χάσει σε όλους, εκτός από τον Ολυμπιακό.
Το αγαπημένο της σκορ ήττας είναι με τρία γκολ στην πλάτη. Δεν θα καθίσουμε να αναφέρουμε τις τριάρες γιατί είναι πλέον πολλές. Θα αναφέρουμε, όμως, το φόβο που υπάρχει στις τάξεις της διοίκησης για τον αντίκτυπο που θα έχει στο ρόστερ μια νέα τριάρα και πάνω αυτή τη φορά από τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό την Κυριακή.
Να το κάνουμε πιο ...λιανά για να γίνουμε κατανοητοί. Η διοίκηση της ΑΕΚ, αυτή που υπάρχει τέλος πάντων, φοβάται διασυρμό από τον Παναθηναϊκό με τρία γκολ και πάνω, κάτι που θα σημαίνει και ...παρατράγουδα για τους παίκτες. Το να φοβηθούν οι παίκτες είναι το τελευταίο που θέλουν οι διοικούντες την Ένωση στην παρούσα φάση.
Αν δεχτούν τίποτα επισκέψεις οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές από τον κόσμο στα Σπάτα ή σε κανένα ξενοδοχείο ή ακόμα και στα σπίτια τους και απειληθούν, ξέρετε ποιό είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν;

Προσφυγή και άντε γεια. Συγκοινωνούντα δοχεία είναι η έκβαση του ντέρμπι της Κυριακής με την υπόθεση προσφυγών στην ΑΕΚ. Ως πότε νομίζετε ότι θα παίζουν απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές; Αν τους την "πέσουν" κιόλας, παίρνουν τα λευκά τους ...Audi (έτσι Κωστάκη;) και εξαφανίζονται προς άγνωστη κατεύθυνση...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: