Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Δεν θα ήθελα να κερδίσω σήμερα τον Άρη!!

Υπό άλλες συνθήκες, με τη νυν βαθμολογία, δηλαδή τον Παναθηναϊκό να είναι δύο πόντους μπροστά από τον Ολυμπιακό και να βρισκόμαστε παραμονές του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, εγώ ειλικρινά δεν θα ήθελα σήμερα να κερδίσει ο Ολυμπιακός στο Χαριλάου!!! Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Δεν θα ήθελα να κερδίσω σήμερα τον Άρη!
Δεν θα ήθελα και να χάσει ρε παιδί μου, αλλά μία ισοπαλία θα με βόλευε.
Και το «λέω» απολύτως σοβαρά. Θα προτιμούσα να πάει ο Ολυμπιακός με τρεις η, τέσσερις βαθμούς διαφορά πίσω από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι! Για τον απλούστατο λόγο ότι σε μία τέτοια περίπτωση, θα έπαιζε μανιασμένα για τη νίκη στο Καραϊσκάκη και θα είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, παρά αν πήγαινε στο ντέρμπι με δύο πόντους διαφορά. Η, με ένα. Γιατί θα ήταν πιο χαλαρός, αν ήταν σε απόσταση αναπνοής, ενώ όταν είσαι τρεις τέσσερις πόντους πίσω και δεν κερδίσεις, ξέρεις ότι θα σε πονέσει πολύ. Και ότι θα σου στοιχίσει πολύ άσχημα.
Αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες θέλω πάρα πολύ το τρίποντο απόψε. Και το θεωρώ παιχνίδι κομβικό από τα λίγα. Όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Κι επιμένω ότι είναι τεράστια υπόθεση το αποψινό παιχνίδι και ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεφύγει από το μπλόκο που του έχει στηθεί στο Χαριλάου. Τεράστια υπόθεση να κερδίσει και πολύ σημαντικό και να μην έχει απώλεια παίκτη με αποβολή ενόψει του ντέρμπι… Το πιάσατε το υπονοούμενο, ε;
Δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να πάει στο ντέρμπι με μεγάλη διαφορά. Πρέπει να τον έχει από κοντά τον Παναθηναϊκό. Ειδικά σε αυτό το ντέρμπι. Γιατί μετά τα όσα έκανε πέρσι ο Παναθηναϊκός χάνοντας στο 93 στο Καραϊσκάκη, το φετινό παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για τον Ολυμπιακό, απ΄ ότι θα ήταν ένα απλά κλασικό ντέρμπι.
Μακάρι να πέσω έξω, αλλά μετά από 27 χρόνια στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, κάποια πράγματα φαίνονται από μακριά. Θα τον δυσκολέψουν τον Ολυμπιακό πάρα πολύ σε αυτό το ντέρμπι. Δεν λέω ότι δεν θα το πάρει. Αυτό δεν το ξέρει κανείς. Αλλά θα του βάλουν πάρα πολλά εμπόδια, το ένα μετά το άλλο. Και ψηλά εμπόδια…
Γι' αυτό ας κερδίσω εγώ σήμερα, να είμαι από κοντά στην κορυφή και μετά στο Καραϊσκάκη θα δούμε τι θα κάνουμε.
Α, μην το αποκλείετε ο Ερνέστο να ξαναβάλει σήμερα τον Φέισα…
Για Μόνχε αριστερά; Είναι τσαμπουκάς και κάνει για τέτοιες έδρες. Αλλά δεν θα έπρεπε να τον είχαμε βάλει μία φορά νωρίτερα στην ενδεκάδα ρε παιδιά; Π.χ. με τον ΟΦΗ. Λέω εγώ τώρα…Και βέβαια, στη Γερμανία ο πιο επικίνδυνος επιθετικά ήταν ο έξω αριστερά Χολέμπας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: