Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Φήμες για κυβέρνηση υπό Μολυβιάτη ή Δήμα!!

Πληροφορίες και φήμες κατακλύζουν αυτήν την ώρα τα μέσα ενημέρωσης, εν αναμονή τοποθετήσεων από τη Νέα Δημοκρατία - πιθανότατα και από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά.
Φήμες για κυβέρνηση υπό Μολυβιάτη ή Δήμα
Μετά τις συναντήσεις Παπούλια - Παπανδρέου και Παπανδρέου - Βενιζέλου, ενισχύθηκε η αίσθηση ότι πιθανότατα οι εξελίξεις να είναι άμεσες.
Στη λογική αυτή, υπάρχει μια φημολογία περί παραίτησης Παπανδρέου καθώς και περί συγκρότησης κυβερνητικού σχήματος υπό τον Πέτρο Μολυβιάτη, προερχόμενο από τον συντηρητικό χώρο και εκ των στενότερών συνεργατών τόσο του Κωνσταντίνου όσο και του Κώστα Καραμανλή, σε μία εξέλιξη η οποία θα διευκόλυνε τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Στην ίδια λογική, ακούστηκε το όνομα του αντιπροέδρου της ΝΔ και πρώην Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κ. Σταύρου Δήμα.
Προφανώς δεν είναι τυχαίες οι παραινέσεις του αρχηγού του ΛΑΟΣ κ. Γιώργου Καρατζαφέρη προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να ξανασκεφθεί τη συμμετοχή του κόμματος στο νέο σχήμα...
Όπως και δεν είναι τυχαίο ένα κλίμα που βγαίνει από το υπουργείο Οικονομικών, κατά το οποίο "δεν είναι βέβαιο ότι την χώρα στο Eurogroup θα την εκπροσωπήσει την Δευτέρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος"...
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: