Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Σφαιρόπουλος: «Σημαντικό που νικήσαμε παραμονή των γενεθλίων»

Την ικανοποίησή του απ’ την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Ρεθύμνου εξέφρασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς, ενώ αναφέρθηκε και στα 90α γενέθλια του συλλόγου.

Σφαιρόπουλος: «Σημαντικό που νικήσαμε παραμονή των γενεθλίων»
Ευχαριστημένος απ’ την εμφάνιση του Ολυμπιακού κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» σχολίασε τον τρόπο που μπήκαν οι παίκτες του στο γήπεδο, τονίζοντας πως η νίκη είναι σημαντική και λόγω των γενεθλίων του συλλόγου.

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με αθλητικό ρόστερ και καλή στο ένας εναντίον ενός αλλά και στο ανοικτό γήπεδο. Παίζει με ενέργεια. Εμείς δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, όπως θα θέλαμε να μπούμε. Η άμυνά μας ήθελε βελτίωση κάτι που καταφέραμε μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Αυτό εν ολίγοις που έπρεπε να είχαμε κάνει από τη αρχή του αγώνα.

Η άμυνα λειτούργησε όπως θέλαμε και από κει και πέρα κάναμε καλή δουλειά και στο επιθετικό κομμάτι όπου είχαμε ένα ομαδικό παιχνίδι σημειώνοντας και ένα μεγάλο νούμερο στις ασίστ (26). Πήραμε τη διαφορά, την ανεβάσαμε και φτάσαμε στη νίκη
», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στα γενέθλια των «ερυθρολεύκων».

«Είμαστε χαρούμενοι βέβαια που κερδίσαμε ένα παιχνίδι παραμονή της επετείου των γενεθλίων του Ολυμπιακού που κλείνει τα 90 χρόνια. Είναι σημαντικό για μας στα 90 χρόνια της ομάδας που κερδίσαμε».

Σχετικά με τη συνέχεια και το ματς με τη Φενέρ που ακολουθεί υπογράμμισε: «Το Ρέθυμνο είναι ποιοτική ομάδα, μας έβαλε προβληματισμούς και σίγουρα είναι μία καλή ομάδα που μπορεί να μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: