Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τσάνας: «Η Εθνική θα δώσει ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων, Κώστας Τσάνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis». Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ομάδων της πόλης που συμμετέχουν στην Εθνική αλλά και την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την χθεσινή εμφάνιση της Εθνική Νέων:
«Πήγε αρκετά καλά, αυτό που κοιτάμε είναι πως να γινόμαστε καλύτεροι. Χθες έπαιξαν τέσσερις ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά. Όταν έρχονται καινούργιοι ποδοσφαιριστές προσπαθούν αν μπουν μέσα στο σύνολο των παλιών. Δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα γιατί η εξέλιξη μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί παίξαμε καλά, είχαμε δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες. Και οι αρκετές αλλαγές που γινόντουσαν έκοβαν το ρυθμό, αλλά μπορώ να πω πως είμαστε σε καλό σημείο.»

Για τον Γιάννη Γιαννιώτα:
«Έχει τις περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα του στο πρωτάθλημα αλλά και στην εθνική ομάδα, είχε καλές εμφανίσεις που συνεχίζονται στην ομάδα του. Ηρεμεί ο τρόπος που σκέφτεται, έχει τα χαρακτηριστικά και την ικανότητα και αξιοποιώντας τα σε μεγάλο βαθμό θα φανεί το πως θα προσεγγίσουν τις εμφανίσεις του. Ο Σάντος ανάλογα με τις σκέψεις που κάνει δίνει τη δυνατότητα σε νέους να παίξουν στην Εθνική Ομάδα, δε θα ξεχάσουμε πως έβαλε το Σταφυλίδη χθες. Είναι πολύ σημαντικό πως χθες δεν έπαιξε κανένας από το Γιούρο και το γεγονός πως παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα.»

Για τον Νταμαρλή:
«Είναι η δεύτερη φορά που είναι στην Εθνική Ελπίδων μετά τις εμφανίσεις του με τον Άρη. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα και θα αφήσουμε τα νέα παιδιά να δείξουν αν μπορούν να παίξουν.»

Για τον Πέλκα:
«Είναι στην Εθνική Νέων. Έχει συμμετοχές στον ΠΑΟΚ, παίζει καλά και θα τον αφήσουμε να διεκδικήσει την συμμετοχή του στην Εθνική ανδρών που είναι ανοιχτή σε τέτοιους ποδοσφαιριστές. Να αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει.»

Για τον Χουάν Ρότσα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό και τη φυγή Φερέιρα:
«Ο Ρότσα έχει να καθίσει κάποια χρόνια σε πάγκο αλλά ήτανε στη β? ομάδα του Παναθηναϊκού. Γνωρίζει καλά την κατάσταση που επικρατεί. Όσο για τον Φερέιρα αντιμετώπισε ένα θέμα που αντιμετωπίζουν συχνά οι προπονητές στην Ελλάδα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα λυπήθηκαν που έφυγε, κάποιοι θα χάρηκαν και άλλοι θα προσπαθήσουν να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο. Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα λόγω του μεγέθους των ομάδων. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός και είναι ένα μεγάλο τεστ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: