Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

«Αποσύρω από το επαγγελματικό πρωτάθλημα τον Εθν. Αστέρα»

«Αποσύρω από το επαγγελματικό πρωτάθλημα τον Εθν. Αστέρα»
Την απόφαση να αποσύρει από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα τον Εθνικό Αστέρα ούτως ώστε να… ξεχρεώσει τα 2 εκατομμύρια € πήρε ο Γίωργος Γκάμαρης, όπως ανακοίνωσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Γίνεται μια αναδιάρθρωση, με τα σημερινά δεδομένα του χρόνου θα παίζουμε στην 4η κατηγορία. Εγώ θα παραμείνω, υποσχέθηκα να βοηθήσω την ομάδα και θα το κάνω», είπε –μεταξύ άλλων- ο άνθρωπος που έχει αναλάβει από τον Αύγουστο το μάνατζμεντ της ομάδας της Καισαριανής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Γκάμαρης στους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα

«Αν για κάποιους είναι δύσκολα να το πούνε, για άλλους είναι πιο δύσκολο να το ζούνε, απαντάω σε όσους λένε πως ιστορικές ομάδες διαλύονται. Χθες ανακοίνωσα στους παίκτες ότι φεύγουμε από την επαγγελματική κατηγορία, όλα τα παιδιά ήταν συγκινημένα και ήταν δίπλα μου. Υποσχέθηκα να αναλάβω την κάθαρση της ομάδας και θα το κάνω. Δεν θα σηκωθώ να φύγω βγάζοντας μία ανακοίνωση.

Σήμερα κιόλας θα αποσύρω την ομάδα για να μην τιμωρηθεί κι άλλο. Αναλάβαμε κάποια χρέη, από τα οποία γνωρίζαμε τα μισά. Ο Παπαδόπουλος (πρώην πρόεδρος) δεν γνώριζε το πραγματικό ύψος των οφειλών. Τα χρέη μας είναι πάνω από 2 εκ. €. Από εκεί και περα, για το που θα αγωνιζόμαστε, ξέρετε, γίνεται μια αναδιάρθρωση και δεν ξέρουμε που θα παίζουμε του χρόνου, αλλά με τα σημερινά δεδομένα, θα παίζουμε στην τέταρτη κατηγορία και θα έχουμε ξεχρεώσει. Θέλω να πω κι ένα ευχαριστώ σε όσους έχουν δουλέψει τόσο καιρό και ήταν απλήρωτοι, αν και από τότε που ανέλαβα, όλοι οι υπάλληλοι είναι πληρωμένοι.

Θα πάω στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου Καισαριανής και θα τους προτείνω να γίνουν εκλογές, να δυναμώσει ο ερασιτέχνης. Όσοι αγαπούν την ομάδα, να γίνουν μέλη. Όσο για τα λεφτά και το που… χάθηκαν; Δεν ξέρω, αλλά να ξέρετε πως έχουμε επώνυμες καταγγελίες, ότι πατεράδες έδωσαν λεφτά για να παίξουν τα παιδιά τους μπάλα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: