Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Μαργαρίτης: «Ευχαριστώ τον Κατσαβάκη»

Επειδή «καλοθελητές» όπως και «υποβολείς» πάντα πρόθυμοι να δημιουργήσουν προβλήματα, υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, διαταράσσοντας το αρμονικό κλίμα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στον Άρη, ο νεαρός αριστερός μπακ, Γιώργος Μαργαρίτης, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα στο «Αθλητικό Metropolis».

Στη συνέντευξη του στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Δημήτρη Κανελλάκη, είχε τότε πει: «Στα αποδυτήρια υπήρχε γκρίνια και μιζέρια, από τη στιγμή που άλλαξε η τεχνική ηγεσία το πρώτο πράγμα που άλλαξε ήταν να μας κάνουμε οικογένεια, να παλεύουμε, αυτό δεν το είχαμε πριν».

Η ρεαλιστική αυτή δήλωση του ήρθε να προκαλέσει ορισμένες αντιδράσεις, που μάλιστα «στοχοποίησαν» και τον ίδιο αλλά ο Μαργαρίτης, δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση. Γι? αυτό λοιπόν μέσω του «Μ» θέλησε να διευκρινίσει ότι: «Πράγματι είπα αυτά που γράφτηκαν στην εφημερίδα, αλλά και στην ιστοσελίδα, αλλά ίσως χρησιμοποίησα λάθος λέξεις, γιατί υπήρξαν άνθρωποι που θίχτηκαν.Οι δηλώσεις μου πιθανότατα παρερμηνεύτηκαν αλλά δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να θίξω κανέναν. Θέλω να πω ότι ευχαριστώ τον Μάκη Κατσαβάκη, που ήταν ο προπονητής που με έφερε στον Άρη και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα, πραγματοποιώντας το παιδικό μου όνειρο».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: