Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Παπαϊωάννου: «Είναι θέμα χρόνου να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και διευθυντής των ακαδημιών της Άρσεναλ στην Ελλάδα, Λάκης Παπαιωάννου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη ψηφοφορία των καλύτερων γκολ που διοργανώνει η ΠΑΕ, τον Ηρακλή και την Ακαδημία της Άρσεναλ.


Για τη ψηφοφορία των καλύτερων γκολ που διοργανώνει η ΠΑΕ:

«Το δικό μου γκολ είναι με το ματς με την ΑΕΚ, το 2-2. Είναι και ένα ακόμα γκολ το πέμπτο γκολ με τον Παναθηναϊκό στο 6-0. Πάρα πολύ καλή η πρωτοβουλία αυτή, φέρνει τον κόσμο κοντά. Μου αρέσει πάρα πολύ η πρωτοβουλία της ΠΑΕ και πρέπει να την αγκαλιάσει και ο κόσμος».

Για το φετινό Ηρακλή:

«Πέρασε πολλά πράγματα η ομάδα και όταν δεν ξέρεις σε ποια κατηγορία θα είσαι δεν μπορείς να κάνεις σχεδιασμό. Πρέπει να κάνουμε υπομονή για να έχουμε την ανάλογη συνέχεια. Μια ομάδα της εμβέλειας του Ηρακλή θα αρχίσει να χτίζεται σιγά-σιγά, χρειάζεται υπομονή και βοήθεια από τον κόσμο. Αυτό που θα πω εγώ είναι να αγκαλιάσουμε με εμπιστοσύνη όλους, το προπονητικό τιμ, την διοίκηση και όλα τα παιδιά που φοράνε τη φανέλα του Ηρακλή. Ξέρουν ότι ο κόσμος τους αγκαλιάζει και όλα θα βρουν το δρόμο τους.

Ο Ηρακλής πέρασε μια πολύ μεγάλη περιπέτεια και καταλαβαίνεται ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν μπορεί να είναι η ομάδα που ήταν πριν πέντε χρόνια, το γνωρίζει αυτό ο κόσμος και τη στιγμή που η ομάδα είναι καλά οικονομικά είμαστε σε καλό δρόμο και είναι θέμα χρόνου να πάμε στη Σούπερ Λιγκ».

Για την ακαδημία της Άρσεναλ:

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, μεταφερθήκαμε στη Σουρωτή έχουμε 20 παιδιά και είναι παιδιά που δουλεύουν για τη Άρσεναλ. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, γίνεται μια πολύ μεγάλη δουλειά, υπάρχει εγγλέζος προπονητής, ακολουθούμε το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας της Άρσεναλ. Κάνουμε κάτι που δεν λειτουργεί ανταγωνίστηκα σε σωματεία όπως ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό , Παναθηναϊκό, Ηρακλή γιατί δεν συμμετέχουμε στο Πρωτάθλημα, απλά προσπαθούμε να βελτιώσουμε το κάθε παιδί ώστε να μπορεί να παίξει στη δεύτερη ομάδα της Άρσεναλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: