Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς «Τσάρτσα», με «Σόφο» και… Μπανκς!!

Χωρίς «Τσάρτσα», με «Σόφο» και… Μπανκς (paobc.gr)
Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Κώστα Τσαρτσαρή στον αυριανό (15/11, 21:45) κρίσιμο αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να περιμένει μέχρι και λίγο πριν το τζάμπολ το «οκ» από το ιατρικό επιτελείο.

Κανονικά έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ενώ το παρκέ του ΟΑΚΑ πάτησε για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα και ο Μάρκους Μπανκς.

Ύστερα από το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε δύο λόγους για να ανησυχεί. Ο πρώτος ήταν ο Τσαρτσαρής, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και ο δεύτερος ο Σχορτσανίτης, που έβγαλε το μισό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Ο «Τσάρτσα» δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ελάχιστες. Αντίθετα, ο «Άρτζι» χαμογέλασε για τον «Σόφο», καθώς συμμετείχε χωρίς προβλήματα στο σημερινό πρόγραμμα και δήλωσε το έτοιμος για τη… μάχη κόντρα στη «βασίλισσα».

Την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα έκανε και ο Μάρκους Μπανκς. Ο 31χρονος γκαρντ, ο οποίος θα είναι υπό δοκιμή για τις επόμενες δέκα ημέρες, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, πάτησε το παρκέ του ΟΑΚΑ, όπου συνάντησε ένα παλιό του γνώριμο από τους Ράπτορς, τον Ρόκο Λένι Ούκιτς.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: