Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Έχουν στόχο τον Ηρακλή

Μπορεί η διαδικασία της αδειοδότησης να έχει ολοκληρωθεί ή να ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά τα προβλήματα δεν έχουν σταματημό για τον Ηρακλή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ήδη ορισμένες ομάδες κινούνται κατά του Ηρακλή. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι αναζητούν αδυναμίες των «κυανόλευκων» που σχετίζονται με την αδειοδότηση, προκειμένου να δημιουργηθεί πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς για να αναζητήσει ποιες είναι αυτές οι ομάδες που θέλουν να «χτυπήσουν» τον Ηρακλή. Πρόκειται για ομάδες που έχουν άμεσο συμφέρον ώστε να ωφεληθούν και να πάρουν την θέση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Όπως τουλάχιστον προκύπτει επιδιώκουν να προσεγγίσουν παίκτες , μάνατζερ και δικηγόρους που έχουν σχέση , ώστε να αποκομίσουν στοιχεία που θα προκαλέσουν ζημιά στην ομάδα. Η διοίκηση της ΠΑΕ θα πρέπει να επαγρυπνεί και να προσπαθήσει να θωρακίσει την ομάδα ώστε να μην είναι ευάλωτη στον καθένα που θέλει να προκαλέσει ζημιά. Η οικονομική κατάσταση της ομάδας έχει δώσει το δικαίωμα σε καθένα να πιστεύει ότι θα μπορέσει να κερδίσει την θέση του Ηρακλή στην κατηγορία.
Το περσινό πάθημα δεν έγινε μάθημα για αυτούς που έχουν στο στόχαστρο τους «κυανόλευκους». Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να καταλάβουν στην Μίκρα ότι δεν σκοπεύουν να αφήσουν ήσυχο τον Ηρακλή και θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να προστατέψουν την ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν κάνει ορισμένες κινήσεις αλλά όπως φαίνεται από αλλού δημιουργείται μέτωπο κατά των «κυανόλευκων». Μακάρι όλα αυτά να μην ισχύουν και να κλείσει αίσια η υπόθεση, αλλά καλό θα ήταν να προσέξουν και να δουν ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί της ομάδας στην συγκριμένη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: