Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ο Ντελ Νίδο!!

Μέχρι τελικής πτώσεως θα παλέψει η Σεβίλλη για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο.

«Ο στόχος της πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου δεν έχει αλλάξει. Απέχουμε εννιά βαθμούς από την 4η θέση, άρα τα οκτώ παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα είναι όλα τελικοί για εμάς», δήλωσε ο Ντελ Νίδο στην ισπανική εφημερίδα «AS».

Αυτή τη στιγμή, οι Ανδαλουσιανοί έχουν 45 βαθμούς και «βλέπουν» τον κόσμο από την 5η θέση της βαθμολογίας της Primera Division, στην οποία «συγκατοικούν» με τη Μπιλμπάο, και «κυνηγούν» τη Βιγιαρεάλ, η οποία είναι τέταρτη με 54 βαθμούς. 

«Έχουμε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε άλλους 24 βαθμούς και δεν έχουμε την πολυτέλεια της απώλειας. Η αποτυχία δεν είναι στις επιλογές μας. Πρέπει να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι που μας απομένει μέχρι το τέλος της σεζόν», τόνισε ο πρόεδρος της Σεβίλλης και πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Οι Βιγιαρεάλ και Βαλένθια βρίσκονται στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: