Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μεξές: «Φεύγω από τη Ρόμα»!!

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ρόμα ανακοίνωσε ο Φιλίπ Μεξές λίγες ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο, ανοίγοντας την πόρτα στη... Μίλαν.

«Φεύγω από τη Ρόμα έπειτα από 7 αξέχαστα χρόνια. Έχω πάρει την απόφασή μου, αλλάζω τρόπο ζωής και θα φύγω στο τέλος της σεζόν.

Πέρασα καλά στη Ρόμα, αλλά υπάρχουν και άλλα προσωπικά θέματα που με ανάγκασαν να πάρω τη συγκεκριμένη απόφαση. Αν και νιώθω πολύ κοντά στην ομάδα, πρέπει να σκεφτώ και άλλους παράγοντες. Η αλλαγή προπονητή δεν έχει καμία σχέση με την απόφασή μου, τα πηγαίνω πολύ καλά με τον Βιντσέντζο Μοντέλα», εξήγησε ο παίκτης.

Το όνομά του ακούγεται πολύ έντονα για τη Μίλαν τον τελευταίο καιρό και θα μπορούσε να ενταχθεί στο δυναμικό της ως ελεύθερη μεταγραφή στο τέλος της σεζόν, καθώς το συμβόλαιό του λήγει.

«Στη Μίλαν; Δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υπάρχουν τόσα πολλά να συζητήσουμε ακόμα, οπότε ίσως ναι. Το ξέρω ότι δεν θα βρω άλλη ομάδα σαν τη Ρόμα, ούτε στην Ιταλία ούτε στο εξωτερικό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή κάποιες φορές σε οδηγεί σε άλλα μονοπάτια», σχολίασε ο Μεξές.

Δεδομένου του γεγονότος ότι η επέμβαση θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4-6 μήνες, ο Γάλλος έχει παίξει ήδη το τελευταίο του ματς με τη φανέλα των «τζιαλορόσι», με τους οποίους αγωνίστηκε 258 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: