Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Δεν έπεσε ο Άρης στην… παγίδα του Βόλου με τα εισιτήρια!!

Μετά από ανταλλαγή εγγράφων και αρκετές τηλεφωνικές συνομιλίες, ο Ολυμπιακός Βόλου οριστικά δεν θα πάρει εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στον Άρη διαβεβαιώνουν ότι είχαν όλη την καλή διάθεση να εξυπηρετήσουν την θεσσαλική ΠΑΕ, αν και αυτή δεν έστειλε έγκαιρα έγγραφο αίτημα για τα εισιτήρια, καθώς και όταν τελικά αποφάσισε, έστω και εκπρόθεσμα να ζητήσει, αναλώθηκε σε έναν τέχνασμα, θέλοντας ουσιαστικά να βάλει σε κινδύνους και παγίδες τους κίτρινους, με αποτέλεσμα να ναυαγήσει οποιαδήποτε συνεργασία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζουν από την πλευρά του Άρη, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έστειλε στις προκαθορισμένες ημερομηνίες έγγραφο για να ζητήσει εισιτήρια για το παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης «υπήρχε όλη η καλή διάθεση να δοθούν εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του και έστω και εκπρόθεσμα να κρατήσει τη Θύρα 4 του γηπέδου, ώστε να εξυπηρετηθούν».

Παρόλα αυτά, το μεσημέρι της Δευτέρας εστάλη επίσημο έγγραφο στον Άρη, με το οποίο, όμως, ο Ολυμπιακός Βόλου γνωστοποιούσε την πρόθεσή του να μην παραλάβει εισιτήρια, παρά μόνο τριάντα (30) προσκλήσεις στα επίσημα του Κλεάνθης Βικελίδης.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο Άρης έβγαλε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια, δεν κράτησε «κενές ζώνες» στη Θύρα 1 και άνοιξε και τη Θύρα 4 για τον κόσμο του, βγάζοντας ανακοίνωση μάλιστα, στην οποία αναφέρονταν όλες οι λεπτομέρειες για τις μειωμένες τιμές, σημεία πώλησης κτλ.

Τελικά, το βράδυ της Δευτέρας επακολούθησε τηλεφωνική επαφή στελεχών του Ολυμπιακού Βόλου με ανθρώπους του Άρη, κατά την οποία ζητούσαν προφορικά (αυτήν τη φορά) εισιτήρια.
Το πρωί της Τρίτης ακολούθησε νέο έγγραφο στους κίτρινους από τη βολιώτικη ΠΑΕ, λίγη μόλις ώρα πριν από τη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, με το οποίο πλην των προσκλήσεων στα επίσημα, ζητούσε και 300 εισιτήρια, σε περίπτωση που ο Άρης είχε τέτοια δυνατότητα, γνωστοποιώντας, όμως, παράλληλα, το γεγονός ότι δεν προτίθεται να στείλει εκπρόσωπο στη συγκεκριμένη σύσκεψη.

Η ερμηνεία της κίνησης αυτής ήρθε από τους οπαδούς του Άρη. «Και σε πιο απλά ελληνικά; Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη για την παραλαβή των εισιτηρίων. Δηλαδή, ναι μεν να πάρει τα εισιτήρια, αλλά σε περίπτωση που οι οπαδοί του κάνουν το οτιδήποτε, την ευθύνη να την έχει ο Άρης» σημειώνουν στο σάιτ του Super 3 οργανωμένοι οπαδοί των κίτρινων υπογραμμίζοντας ακόμη ότι: «Και άντε, σε παλιότερα χρόνια που στον ΑΡΗ βρίσκονταν ανίδεοι, ανίκανοι και επικίνδυνοι παράγοντες, μπορεί να βλέπαμε και κάνα τέτοιο έργο! Τώρα που η διοίκηση της ΠΑΕ εκλέγεται από τον ίδιο τον κόσμο μέσω της Λέσχης, βρίσκεται κανένας νοήμων άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Γη, που να πιστεύει ότι υπήρχε πιθανότητα ο ΑΡΗΣ να διακυβεύσει μια ολόκληρη σεζόν και να διακινδυνεύσει το ενδεχόμενο τιμωρίας, μόνο και μόνο επειδή η βολιώτικη ΠΑΕ νομίζει ότι απευθύνεται σε τίποτα… χαχόλους;»

Τελικά, εισιτήρια δεν δίνονται στον Ολυμπιακό Βόλου και στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής, ο Άρης θα είναι… «μόνος στο σπίτι» έχοντας στο πλευρό του χιλιάδες κόσμο. Ήδη, όπως έλεγαν στην Αλκμήνης, υπάρχει μεγάλη ζήτηση και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι τα εισιτήρια θα εξαντληθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: