Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Παίρνει θέση η Επιτροπή για Μίκρα-Χορτατζήδες

Μέσα σ’ όλα τα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια του Ηρακλή αυτή την περίοδο είναι και τα θέματα των γηπέδων.
Είναι δεδομένο πως πρόκειται για υποθέσεις που «καίνε» και ζητούν άμεσες λύσεις. Είναι άλλωστε ο μόνος τρόπος με τον οποίο ο Ηρακλής θα γίνει οικονομικά ανεξάρτητος και αυτόνομος.
Χθες στα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των μελών της Επιτροπής αξιολόγησης των προτάσεων και προϋποθέσεων για τη Μίκρα και τους Χορτατζήδες, την επιτροπή αξιοποίησης των γηπέδων. Σ’ αυτή συζητήθηκε το ενδιαφέρον της σύμπραξης εταιριών από τη Γερμανία, που έχουν πάντως δραστηριότητα και στην Ελλάδα, το οποίο αφορά τόσο τη Μίκρα όσο και τους Χορτατζήδες.
Χαμηλοί τόνοι…
Η συζήτηση της επιτροπής με τους εκπροσώπους της σύμπραξης εταιριών, διήρκεσε για πάνω από μια ώρα και συζητήθηκαν αρκετά ζητήματα.
Από πλευράς της επιτροπής τηρήθηκαν χαμηλοί τόνοι και τα μέλη της δεν θέλησαν να περάσουν προς τα έξω κάποια σημεία της κουβέντας που έγινε. Όπως υπογραμμίστηκε θα υπάρξει στις επόμενες ημέρες, ίσως ακόμη και σήμερα, ανακοίνωση με την οποία θα γνωστοποιηθούν οι εξελίξεις που προέκυψαν στο ζήτημα.
Η συνάντηση ως κίνηση και μόνο πάντως, δείχνει πως υπάρχει ενδιαφέρον κι αυτό είναι κάτι σημαντικό και ουσιώδες. «Δε μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω αυτή τη στιγμή.
Η θέση μας για την αξιοποίηση της περιουσίας του Ηρακλή, είναι εκπεφρασμένη» υπογραμμίζονταν από τα μέλη της επιτροπής. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της συζήτησης, υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο του Γ.Σ. Ηρακλής, Κωνσταντίνο Γωγάκο, στην οποία μεταφέρθηκαν και αναλύθηκαν τα νεότερα που προέκυψαν από τις συζητήσεις που προηγήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: