Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Το προσωπικό μήνυμα του Κομπαγιάσι!!!

Η κατάσταση στην Ιαπωνία εξακολουθεί να είναι δύσκολη , αλλά προσπαθούν να ανακάμψουν. Ο Ντάϊγκο Κομπαγιάσι μέσα από το προσωπικό του Blog , στέλνει το μήνυμα αισιοδοξίας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή προσπαθεί να συνέλθει μαζί με τους συμπατριώτες του και στέλνει τα δικά του μηνύματα :

«Είμαστε σε κατάσταση πανικού 100%.  Πριν δυο μέρες έγινε επιθεώρηση στο γήπεδο της Shizuoka. Όλα ήταν τόσο μοναχικά αυτό το διάστημα . Πρέπει να επουλωθούν  οι πληγές μας. Χρειάζεται να επέλθει ηρεμία στο κράτος και σε όλο τον κόσμο. Πρέπει όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση».

Συνεχίζοντας ο γιαπωνέζος πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή συμπληρώνει :
«Κάθε μέρα είναι αφιερωμένη στην προσπάθεια να επανακάμψουμε. Αρχίζω να τρέχω πλέον και προσπαθώ να βελτιώσω και την κατάσταση μου, μετά την περιπέτεια που είχα. Τρέχω πέντε χιλιόμετρα κάθε  μέρα στους λόφους».

Ο Κομπαγιάσι γίνεται πιο συγκεκριμένος σε όσα πέρασε και περνάει η χώρα του αυτό το διάστημα:
«Από την τηλεόραση ενημερωνόμαστε για όσα συμβαίνουν , αν και για ένα χρονικό διάστημα δεν είχαμε καν τηλεόραση. Ο καθένας θα πρέπει να βοηθήσει. Εμείς από την μεριά μας παίζοντας ποδόσφαιρο για να βοηθήσουμε στην καθημερινότητα της χώρας. Ο καθένας θα πρέπει να έχει  θάρρος και  ελπίδα για την αποστολή του. Η θλίψη και η λύπη σε πληγέντες του είναι ανυπολόγιστη. Αλλά θέλω να πως σε όλους να προχωράμε μπροστά

Έχω την αίσθηση ότι η Ιαπωνία  εργάζεται σκληρά  και θα συνεχίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα .  Όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε. Ελπίζουμε ειλικρινά την ανάκτηση και την ανοικοδόμηση στις πληγείσες περιοχές το συντομότερο δυνατό».
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: