Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πιανιτζάνι: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο χειρότερος αντίπαλος»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός της Σιένα, Σιμόνε Πιανιτζάνι, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ηλεκτρονική έκδοση ιταλικής ιστοσελίδας μίλησε για το Final-4, τους «πράσινους», αλλά και το οδυνηρό πρώτο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «repubblica.it»:

«Χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα, να ξεκουραστούμε λίγο. Οι ρυθμοί ήταν πολύ σκληροί και στο πρωτάθλημα και πρέπει να κρατηθούμε σε φόρμα για να είμαστε έτοιμοι για τη Βαρκελώνη. Διανύουμε μία ενδιαφέρουσα περίοδο. Η ομάδα έδειξε τις δυνατότητες της στη σειρά με τον Ολυμπιακό, αλλά για να φτάσουμε σε αυτό το στόχο καταναλώσαμε όλη την ενέργειά μας».

Για τον ημιτελικό:

«Δεν ξέρω εάν αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα θα είναι αρκετό και για την Βαρκελώνη. Εκεί τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρωλίγκα και ο χειρότερος αντίπαλος, αλλά θα προσπαθήσουμε. Θα πάμε στη Βαρκελώνη με σκοπό να μη μας τυφλώσουν τα πολλά φώτα που έχουν πέσει πάνω μας, αλλά με την κατάλληλη νοοτροπία».

Για τους 48 πόντους της πρώτης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό:

«Εάν ήξερα πώς να αποφύγω τέτοιες βραδιές θα τις απέφευγα. Δεν ήταν ωραίο το συναίσθημα, ίσως το κάνει ξεχωριστό ό,τι ακολούθησε. Αλλά πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα να μπορέσει να ανταποκριθεί και όταν όλα πάνε στραβά. Γιατί αν απορρίψεις την κακή στιγμή μετά μπορεί να είναι η ώρα σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: