Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια - Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.


Στην χθεσινή μας ενασχόληση με την δυάδα περάσαμε την Bochum, δεν μας έκανε δυστυχώς την χάρη η Nantes.Στα σημερινά είπα δεν θα ασχοληθώ, αλλα καί να θέλω να αγιάσω πού λένε δεν μπορώ, άμα έχεις την αρρώστια πού να ξεφύγεις .Στο χαλαρό θα πούμε κανά δύο ματσάκια έτσι να έχουμε κάτι γιά το βράδυ.


Πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα.



 Notts County - Rochdale   (2)

Μία απο τις χειρότερες φόρμες της κατηγορίας διαθέτει αυτή την στιγμή η Notts County. Τίγκα στο κόκκινο η φόρμα της στο ειδικό πινακάκι.Μετρά 5 σερί ήττες χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει κάποιο γκόλ.Εντός έδρας δε πρόέρχεται απο 3 σερί ήττες όπου φυσικά δεν έχει σκοράρει στα παιχνίδια αυτά.Βαθμολογικά βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς μακριά απο την πρώτη ομάδα που υποβιβάζεται.

Η τραγική εικόνα που παρουσιάζουν οι γηπεδούχοι είχαν σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση τού τεχνικού της Πολ Ινς. Τo φίδι από την τρύπα καλείται τώρα να βγάλει ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ  Καρλ Χεγκς, αναλαμβάνοντας προσωρινά ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού.

Αρκετά ικανοποιημένος με το βαθμό αλλά καί από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στην πρωτοπόρο Brighton , έμεινε ο προπονητής της Rochdale. «Είμαι ευχαριστημένος με την ισοπαλία, καθώς μας φέρνει αρκετά κοντά στο στόχο μας. Έχασαν οι ομάδες που βρίσκονται κοντά μας στη βαθμολογία, συνεπώς αυτός ο βαθμός έχει ιδιαίτερη σημασία για εμας».

Καινούρια προβλήματα δεν έχουν προκύψει με τραυματισμούς ή τιμωρίες ενόψει του σημερινού αγώνα, όποτε η αποστολή λογίζεται πλήρης. Βαθμολογικά βλέπει με αξιώσεις την εισοδό της στα μπαράζ γιά άνοδο, καθώς έχει 2 παιχνίδια λιγότερα απο τις ομάδες που έχουν 40 παιχνίδια.

Σαφώς το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο , γιά Αγγλία μιλάμε καί μάλιστα γιά μικρές κατηγορίες, ότι καί αποτέλεσμα να έρθει δεν θα προκαλέσει έκπληξη.Επιλέγουμε την ομάδα με την καλύτερη φόρμα καί με σχετικά καλή ειδησεωγραφία.

Θα επιλέξω το διπλό της Rochdale σε απόδοση (3,00) καί ο Θεός βοηθός, θα μου πεις άλλη δουλειά δεν έχει ο Θεός θα κάτσει να ασχοληθεί με την Rochdale.Πού ξέρεις μπορεί να παίζει καί Αυτός καμιά ψιλή.


Hereford - Wycombe   (2)

Η βαθμολογική συγκομιδή των τελευταίων αγώνων γιά την Hereford δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, αλλά πάντως με τα ψέματα καταφέρνει να βρίσκεται σε απόσταση σχετικής ασφάλειας από τη ζώνη του υποβιβασμού, απέχοντας 7 πόντους από την προτελευταία Barnet και έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σε θέση απευθείας ανόδου βρίσκεται αυτήν την στιγμή Wycombe.Η μάχη για την απ’ ευθείας άνοδο στην League 1, συνεχίζεται. Η Wycombe διατηρεί τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, αλλά τίποτα δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη, καθώς υπάρχουν πολλές ομάδες πίσω της, που την ακολουθούν από κοντινή απόσταση.

Εν όψει του σημερινού αγώνα στο Hereford, ο τεχνικό της θα έχει ξανά διαθέσιμους, το βασικό βετεράνο αμυντικό Chris Westwood (25 συμμ, 1 γκολ) και το βασικό επιθετικό, Ben Strevens (36 συμμ, στις 33 βασικός, 4 γκολ).

Καλύτερη ομάδα διαθέτει η Wycombe γιά αυτό άλλωστε είναι καί τόσο ψηλά στην βαθμολογία, καθώς διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την απευθείας άνοδο.

Με την καλύτερη ομάδα στο ζευγάρι θα πάω.Απο το ξεκίνημα της χρονιάς έχει δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία η Wycombe.Θα επιλέξω το διπλό σε απόδοση (2,35)


Yorc City - Crawley Town   (1)

Ήδη ανεβασμένη στην επόμενη κατηγορία θα πρέπει να λογίζεται η Crawley καθώς έχει διαφορά 13 βαθμών απο την δεύτερη Wimbledon.Μόνο δηλαδή αν αρχίσει καί χάνει όλα της παιχίδια, μόνο τότε θα έχει πρόβλημα.Βάση εμφανίσεων καί αποτελεσμάτων δικαίως είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.

<<Ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει και δεν πρέπει να μας ξεγράφουν για τη μάχη των play offs. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μας ως το τέλος και τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη για το οποίο ανυπομονώ, καθώς πρέπει να προχωρήσουμε>> Ήταν τα λόγια τού τεχνικού της York.

 Η York βρίσκεται 5 βαθμούς απο τα play offs, έχοντας όμως 2 παιχνίδια λιγότερα απο τις ομάδες πού έχουν δώσει 41 παιχνίδια ως τώρα.Είναι σε καλή φόρμα καθώς μετρά μόλις 2 ήττες στα 13 τελευταία παιχνίδια.Εντός έδρας δε, είναι αρκετά ισχυρή καί μάλιστα προέρχεται από 6 σερί νίκες.

Σε 8 αναμετρήσεις εντός με την Crawley δεν έχει γνωρίσει ακόμη την ήττα.Σαφώς καί είναι πολύ δυνατή ομάδα οι φιλοξενούμενοι καί σαφώς δύσκολα χάνουν.Θεωρώ πως άν είναι να κάνουν μία ήττα μπορεί να την κάνουν μέσα στην έδρα της ισχυρής καί πιό έμπειρης σαφώς York.

Η York είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και ίσως είναι η μόνη ομάδα που αυτή τη στιγμή μπορεί να σταματήσει την Crawley .Δεδομένης της βαθμολογικής ανάγκης που έχουν οι γηπεδούχοι διατηρούν ένα πολύ μικρό προβάδισμα για τη νίκη, σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι.

Με τεράστιο ρίσκο όπως καί στα υπόλειπα σημεία θα επιλέξω τον άσο της York σε απόδοση (3,00)


Αυτά είναι τα σημεία της στήλης γιά σήμερα, άκρως επικίνδυνα καί ρισκαδόρικα, παίζει καί το σενάριο να υπάρξει καί τζακ-ποτ. Θα ρισκάρουμε όμως καί θα δούμε στο τέλος τι ψάρια πιάσαμε.Όπως εσεις θέλετε μπορείτε να τα αξιοποιήσετε, πάντως εγώ θα κάνω παιχνίδι με όλα τα σημεία.Kαι μάλιστα καί πολλά είπαμε καί πολλά γράψαμε γιά τα σηνερινά μάτς.Όταν μιλάμε γιά μικρές Αγγλίες το μόνο εύκολο είναι να πάνε όλες οι αναλύσεις στράφι.


Στη σούμα : Rochdale - Wycombe - York.


Καλά να περνάτε τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: