Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Νέιμαρ: «Θέλω να παίξω με τον Μέσι»

Να αγωνιστεί στο πλάι του Λιονέλ Μέσι ονειρεύεται ο Νέιμαρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Σάντος μίλησε στην «Rei Pelé» και με αυτά που είπε «άναψε φωτιές» καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ έδειξε ότι η επιθυμία του είναι να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

«Θέλω να παίξω μαζί με τον Μέσι, Νομίζω ότι οι δύο μας θα μπορούσαμε να αποτελέσουμε ένα εξαιρετικό δίδυμο. Είναι τρομακτικός παίκτης… Θα ήθελα να είναι Βραζιλιάνος, αλλά… Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Όπως άλλωστε και οι Ροναλντίνιο, Ντέκο που έχουν γεννηθεί στην χώρα του … jogo bonito. Βλέπω τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα όποτε μπορώ. Παρακολουθώ επίσης την Τσέλσι και την Ρεάλ. Η Μπαρτσελόνα αυτή την στιγμή πάντως έχει τα πάντα για να κερδίσει όλους τους αγώνες της».

Ο Βραζιλιάνος «μάγος» αναφέρθηκε και στο μέλλον του και την Σάντος: «Είμαι ένας παίκτης της Σάντος και αισθάνομαι άνετα εδώ, είμαι πολύ περήφανος. Δεν σκέφτομαι άλλη ομάδα εκτός από την Σάντος αυτή την στιγμή. Αν πάω στην Μπαρτσελόνα ; Δεν μπορώ να ξέρω, το μέλλον ανήκει στον θεό. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: