Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αποσύρθηκαν από την Εθνική Ελβετίας Φράι και Στρέλερ!!

Την απόφασή τους να αποσυρθούν από την Εθνική Ελβετίας ανακοίνωσαν την Τρίτη οι Αλεξάντερ Φράι και Μάρκο Στρέλερ, τονίζοντας ότι στην απόφασή τους συνετέλεσε και η συνεχής αρνητική κριτική από τους οπαδούς.

Οι δύο άσοι της Βασιλείας δεν θα έχουν έτσι δικαίωμα να αγωνιστούν απέναντι στην Αγγλία στο Γουέμπλεϊ για τα προκριματικά του Euro 2012 στις 4 Ιουνίου.

Ο Ότμαρ Χίτσφελντ εμφανίστηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την απόφαση των παικτών του σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο: «Σε προσωπικό επίπεδο σέβομαι τους λόγους που επικαλούνται. Τώρα, όμως, έχουμε ένα καθοριστικό ματς στην Αγγλία και θα πρέπει να οργανώσουμε διαφορετικά το παιχνίδι μας».


Ο Φράι είχε δηλώσει παλαιότερα ότι θα αποσυρόταν μετά την αναμέτρηση με την Αγγλία, έχοντας ήδη αρνηθεί να ξαναπαίξει σε εντός έδρας ματς λόγω των αποδοκιμασιών: «Μπορώ να πω με πλήρη ειλικρίνεια ότι πάντα προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Ο 31χρονος Φράι αγωνίστηκε σε 2 Παγκόσμια Κύπελλα και 2 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ενώ ο 29χρονος Στρέλερ πέτυχε 12 γκολ σε 37 διεθνή ματς, αλλά δεν κατάφερε λόγω τραυματισμού να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

«Εύχομαι στους νεότερους παίκτες τα καλύτερα και να έχουν τη στήριξη των οπαδών στις δύσκολες στιγμές», δήλωσε ο Στρέλερ.

Το έργο της Ελβετίας για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012 φαντάζει δύσκολο μετά το 0-0 με τη Βουλγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: