Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πολλές αλλαγές με τη λήξη του πρωταθλήματος!!


Το γεγονός ότι η Καβάλα έμεινε εκτός στόχων προβληματίζει τη διοίκηση της ομάδας που στην αρχή της σεζόν είχε τοποθετήσει ψηλά τον πήχη και έκανε όνειρα για έξοδο στην Ευρώπη.

Οι δύο αγωνιστικές που απέμειναν -όμως- παίρνουν τυπική μορφή μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό που τους έβγαλε εκτός προγράμματος και φυσικά εκτός Ευρώπης. Έτσι οι όποιες αλλαγές γίνουν, αυτές θα δρομολογηθούν μετά το τέλος της κανονικής περιόδου.

Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης, όπου οι παίκτες έδωσαν βαρύτητα σε θέματα τακτικής και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Ο Γιάννης Μαντζουράκης στα δύο τελευταία παιχνίδια αποφάσισε να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής.

Αν και το όνειρο της εξόδου στην Ευρώπη «έσβησε» δεν σημαίνει ότι η Καβάλα δεν θα παλέψει για το καλύτερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί θέλει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη τελική βαθμολογία. Άλλωστε, δεύτερος στόχος της ομάδας ήταν να καταλάβει μια θέση στην πρώτη εξάδα.

Από την άλλη πρόωρα φαίνεται ότι τελείωσε το πρωτάθλημα για τον επιθετικό της Καβάλας Μπαρτολομέου Ογκμπέτσε, ο οποίος υπέστη κάταγμα ρινικού οστού και θα ξεκινήσει τις προπονήσεις σε τρεις περίπου εβδομάδες.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα υπάρξει γενική εκκαθάριση ποδοσφαιριστών, ακολουθώντας έτσι την πόρτα της εξόδου όπως ακολούθησε πριν από μία εβδομάδα ο Γάλλος Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: