Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ανανέωση τώρα ή ποτέ!!

Το γεγονός πως ο μάνατζερ του Ισμαέλ Μπλάνκο δεν πήγε απευθείας από το αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος στο ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη αλλά ήθελε να κάνει πρώτα ραντεβού με τον πελάτη του, μαρτυρά πως ακόμα την…μελετούν την πρόταση της ΑΕΚ. Και πως την οριστική απόφαση, ο Αργεντινός επιθετικός θα την πάρει λίγο πριν από ο εκπρόσωπος του περάσει το κατώφλι του γραφείου του Σταύρου Αδαμίδη.

Ίσως ούτε και τότε, καθώς δεν αποκλείεται ο μάνατζερ του Μπλάνκο να επιχειρήσει να διαπραγματευτεί εκ του σύνεγγυς τους όρους της πρότασης της ΑΕΚ. Πάντως αν κάνει αυτό το… λάθος, τότε η πιο πιθανή εξέλιξη είναι να αποσυρθεί και η ήδη υπάρχουσα πρόταση. Στην ΑΕΚ έχουν καταστήσει σαφές, πως δεν έχουν πρόθεση ούτε να ανεβάσουν την οικονομική προσφορά, αλλά ούτε καν να διαπραγματευτούν οποιονδήποτε όρο. Αφήστε που δεν είναι και λίγοι εκείνοι που επιμένουν μέσα στην ΠΑΕ, πως ίσως ήταν βιαστική η απόφαση για μια πρόταση με πάγιες ετήσιες αποδοχές στις 600χιλιάδες Ευρώ, από την στιγμή που ο στόχος είναι να μπει πλαφόν 500χιλιάδων στα υψηλότερα συμβόλαια. Όπως και να έχει, στην ΑΕΚ πάνε στο ραντεβού με τον μάνατζερ του Μπλάνκο, με την λογική της ανανέωσης τώρα ή ποτέ.

Όσο για τον Αργεντινό επιθετικό είναι δεδομένο πως όλο αυτό το διάστημα έχει διαπιστώσει πως σε τέτοιες εποχές, δύσκολα θα βρει κάπου αλλού 600χιλιάδες Ευρώ. Παρόλα αυτά θα ήθελε το συμβόλαιο που θα υπογράψει να είναι τριετές. Ενώ τον έχει προβληματίσει έντονα το γεγονός πως η διοικητική αστάθεια γίνεται όλο και πιο…έντονη. Στην ΑΕΚ όμως ο Αργεντινός νιώθει ασφαλής και εν πολλοίς σαν το σπίτι του. Άλλωστε στο ματς της Κυριακής, μόνο αυτός και οι Μάκος, Γεωργέας άκουσαν χειροκροτήματα, αντί για αποδοκιμασίες στο άκουσμα του ονόματος τους. Όπως και να έχει όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολο να προβλέψει κανείς με…σιγουριά, την τελική απόφαση του Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: