Τρίτη 5 Απριλίου 2011

«Μετά χαράς ο Κούπερ στον Ολυμπιακό»

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα δούλευε ευχαρίστως στον Ολυμπιακό αν του γινόταν πρόταση όπως δήλωσε στο www.sport-fm.gr ο εκπρόσωπος του Αργεντινού τεχνικού, Αλεχάντρο Καμάνιο. Ωστόσο όπως διευκρίνισε, αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Τουρκία για να συζητήσει με ομάδα -σύμφωνα με πληροφορίες τη Γαλατάσαραϊ- για το μέλλον του πρώην προπονητή του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλεχάντρο Καμάνιο στο www.sport-fm.gr:

«Αυτή την ώρα βρίσκομαι στην Κωνσταντινούπολη και μιλάω με ομάδα της Τουρκίας για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία αλλά οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές.

Δεν γνωρίζω για τα ελληνικά δημοσιεύματα που συνδέουν τον Κούπερ με τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ο Κούπερ δεν έχει πρόβλημα να εργαστεί και πάλι στην Ελλάδα, αφού έχει περάσει πολύ καλά όσο ήταν στον Άρη. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση από τον Ολυμπιακό ή οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Σαφώς ο Κούπερ με χαρά θα αναλάμβανε τον Ολυμπιακό. Είναι πρωταθλητής και την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα συμμετέχει στο Champions League.

O Κούπερ θέλει η επόμενη ομάδα που θα δουλέψει να έχει σοβαρό σχεδιασμό και σωστό προγραμματισμό. Δεν τον ενδιαφέρει αν αυτή είναι από Ισπανία, Τουρκία ή Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: