Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Σαρλής: «Αν κερδίζαμε δεν θα φεύγαμε ζωντανοί…»

Ο Μάκης Σαρλής μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την ήττα του Ηρακλή από την ΑΕΚ, τις συνθήκες που συνάντησε η ομάδα στην Αθήνα και για το μέλλον της.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν υπήρχε περίπτωση με νίκη να φεύγαμε από το γήπεδο. Στο Ιβανώφειο έρχονται αστυνομικοί από τη Λαμία και στην Αθήνα είμαστε στο έλεος του Θεού. Δεν υπάρχει ισονομία, δεν μας άφηναν να πανηγυρίζουμε στον πάγκο. Αν κερδίζαμε δεν θα βγαίναμε ζωντανοί από το γήπεδο. Υπήρχαν οπαδοί της ΑΕΚ χωρίς αστυνομία μπροστά τους. Οι συνθήκες ήταν τραγικές, δεν υπάρχει ισονομία σε αυτή τη χώρα. Εγώ δεν τα δέχομαι αυτά τα καραγκιοζιλίκια.
Το ματς με τον Άρη δεν παίχθηκε με το κόσμο, με την ΑΕΚ χάσαμε για να φύγουμε ζωντανοί. Ο Ηρακλής δύσκολα θα σωθεί, προσωπικά δεν το πιστεύω. Μέχρι και πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ το πίστευα. Εμείς παραμένουμε μέχρι να φύγουμε. Έχουν φύγει κάποιοι άνθρωποι που έπρεπε να είναι κοντά στην ομάδα.
Μας κοροϊδεψε χοντρά ο κύριος Γαλανός, πρώτη φορά έφαγα τέτοιο δούλεμα. Ο ίδιος κοροϊδεύει και τον εαυτό του και τώρα παίρνω εγώ στη πλάτη μου τα χρέη. Αυτός έκανε συμφωνίες κι εγώ υπέγραφα. Αν ήταν συνεπής και είχε πραγματική διάθεση να βοηθήσει, ο Ηρακλής θα ήταν σωμένος. Θα είχαμε άλλες 3-4 νίκες.
Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δεν έχει λόγο. Με ενοχλεί που σαν Ηρακλής δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε ανθρώπους όπως ο Τάσος ο Αδαμίδης, που έχει βοηθήσει πολύ. Ήμασταν ανίκανοι να κρατήσουμε και τον Γιώργο τον Φουρναράκη. Έβαλε 200.000 ευρώ κι έβαλε μόνο δύο πινακίδες στο γήπεδο. Ο Γιώργος είναι Ηρακλειδέας. Δεν υπάρχει ομόνοια κι αγάπη στο σύλλογο. Θα πρέπει να είμαστε όλοι αγαπημένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: