Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Επικήρυξε οπαδό η Ανόρθωση!!

Σε μία ριζοσπαστική κίνηση προχώρησε η Ανόρθωση προκειμένου να πατάξει τα κρούσματα βίας στον αθλητισμό, καθώς επικήρυξε έναντι 10.000 ευρώ τον οπαδό που πέταξε κροτίδα στον Αντώνη Γιωργαλλίδη στο ντέρμπι με την Ομόνοια!

Η «Κυρία» επικράτησε με 1-0 στο ντέρμπι χάρη σε γκολ του Λεάντρο στο 45ο λεπτό. Μέσα στους πανηγυρισμούς, ένας από τους οπαδούς πέταξε κροτίδα στον τερματοφύλακα του «Τριφυλλιού» με αποτέλεσμα τον μικροτραυματισμό του.

Την πράξη αποδοκίμασαν και οι ίδιοι οι οπαδοί της Ανόρθωσης, με τη διοίκηση του συλλόγου να ζητά από όποιον γνωρίζει τον ένοχο να επικοινωνήσει με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου επικηρύττει το άτομο το οποίο στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, έριξε στο 45ο λεπτό κροτίδα προς την κατεύθυνση του τέρματος της Ομόνοιας.

Όποιος μπορεί να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία που να οδηγεί στον εντοπισμό και στη σύλληψη του συγκεκριμένου ατόμου για προσαγωγή του ενώπιον δικαστηρίου, θα αμειφθεί με το ποσό των 10.000 ευρώ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 24821258».

Δεν υπάρχουν σχόλια: