Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Νίνης-Γκέντζογλου σφάζονταν στα πόδια της!

Η Βάσω Βιλέγκας, το κορίτσι με την εξωτική ομορφιά και τα σπάνια χαρακτηριστικά, έκανε τους Σωτήρη Νίνη και Σάββα Γκέντζογλου να έρθουν αντιμέτωποι για τα μάτια της. O sportdog σας την παρουσιάζει…
Νίνης-Γκέντζογλου σφάζονταν στα πόδια της! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Βάσω Βιλέγκας είναι 20 ετών και οι γονείς της κατάγονται από τη Βενεζουέλα. Ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 2,5 ετών και ουσιαστικά αισθάνεται Ελληνίδα.
Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Next Top Model» - κυρίως, γιατί τα βρόντηξε και έφυγε. Έμεινε στο παιχνίδι μόνο δυόμισι εβδομάδες, αφού όπως είχε δηλώσει η ίδια βαριόταν αφάνταστα και δεν μπορούσε με τίποτα την καταπίεση…
Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ δούλευε για να τα βγάλει πέρα ως υποδοχή στο νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανιζόταν ο Νότης Σφακιανάκης, ενώ έχει δουλέψει και σε κομμωτήριο.
Το μελαχρινό μοντέλο με τις εντυπωσιακές αναλογίες φαίνεται πως έχει αδυναμία με τους ποδοσφαιριστές. Το καλοκαίρι του 2010 εμφανίσθηκε στο πλευρό του άσου του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Νίνη. Οι κοινές τους εμφανίσεις σε γνωστά κλαμπ της Αθήνας έδωσαν αφορμή για σχόλια περί νέου ειδυλλίου.
Πάντως, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν υπήρχε έρωτας ή φιλία με τον Νίνη, καθώς μετά από λίγες εβδομάδες, η Βάσω έκανε την εμφάνισή της στο πλευρό κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή, του Σάββα Γκέντζογλου της ΑΕΚ!
Το ζευγάρι ταίριαξε αμέσως και έφτασαν μάλιστα πολύ σύντομα στο σημείο να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Τα προβλήματα όμως δεν άργησαν να έρθουν… Η Βάσω κάνει όνειρα για διεθνή καριέρα και εκείνη την περίοδο είχε δεχθεί προτάσεις από δύο ιταλικά πρακτορεία στο Μιλάνο.
Φαίνεται ότι η προοπτική αυτή δεν άρεσε στον ποδοσφαιριστή και τότε άρχισαν οι διαφωνίες και οι τσακωμοί. Κάπως έτσι ήρθε και η ρήξη ανάμεσά τους. «Με τον Σάββα είχαμε δεσμό. Περάσαμε όμορφες στιγμές, ήμασταν μαζί για κάποιους μήνες , αλλά αυτό έχει πλέον τελειώσει», έχει δηλώσει το όμορφο μοντέλο σε γνωστή εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: