Τρίτη 5 Απριλίου 2011

«Γιατί τέτοιο πρόστιμο;»

Ο Πύρρος Δήμας, μιλά για την τιμωρία του ΠΑΟΚ και στέκεται στο πρόστιμο των 250.000 ευρώ…
«Γιατί τέτοιο πρόστιμο;»
Ο Ολυμπιονικής της άρσης βαρών, ο οποίος ως γνωστόν είναι φανατικός ΠΑΟΚτσής μίλησε στο paok24.com για την προσπάθεια που καταβάλλει ο Θοδωρής Ζαγοράκης και τόνισε με τα βαριά πρόστιμα δεν λύνεται τίποτα…
«Ο Θόδωρος είναι πολύ φίλος μου και ξέρω τι κάνει για να έχει την ομάδα ψηλά. Προσπαθεί πάρα πολύ», είναι το πρώτο σχόλιό του και συμπληρώνει: «Είναι δυνατό να υπάρχουν τέτοια πρόστιμα. Που θα βοηθήσει αυτό; Το μόνο που θα καταφέρει είναι να δυσκολέψει την προσπάθεια μιας σωστής ΠΑΕ. Το καλύτερο που έπρεπε να γίνει ήταν να εφαρμόζονται οι νόμοι από την Πολιτεία.
Δηλαδή, αν θέλει πραγματικά να καταπολεμήσει τη βία, να βάλει τις κάμερες να λειτουργούν, να υπάρχει ηλεκτρονικό εισιτήριο, συγκεκριμένη θέση για κάθε φίλαθλο και τότε να τιμωρείται αυτός που έκανε τη ζημιά κι όχι να καταστρέφεται μια μεγάλη προσπάθεια της ομάδας.
Με τις 250.000 ευρώ, τι θα αλλάξει; Θα αλλάξει μυαλό αυτός που έκανε το κακό; Οχι απλά θα τιμωρηθεί πολύ βαριά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε στα γήπεδα επεισόδια. Αν η Πολιτεία θέλει να τα εξαλείψει, τότε μπορεί να σταματήσει το πρωτάθλημα για πέντε χρόνια, να καθαρίσει το χώρο και μετά να ξεκινήσει από μια σωστή βάση», δήλωσε ο Δήμας στην παοκτσίδικη ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: