Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πρόστιμα 530 χιλιάδων ευρώ σε ΠΑΟΚ!

Έσπασε κάθε ρεκόρ ο φετινός ΠΑΟΚ με τα  πρόστιμα που του επιβληθήκαν στην φετινή σεζόν, καθώς, βγήκε από το ταμείο της ΠΑΕ, ένα ποσό μεγαλύτερο από μισό εκατομμύριο!

Η τελευταία τιμωρία ήταν καταστροφική για τον ΠΑΟΚ οικονομικά, από την στιγμή που επιβλήθηκε πρόστιμο 250.000 ευρω για  όσα συνέβησαν στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ. 

Συνολικά στον Δικέφαλο  τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν είναι 530 χιλιάδες ευρώ σε όλες τις διοργανώσεις... Το ποσό αυτό είναι πολύ μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς ότι θα μπορούσε να δαπανηθεί για τις ανάγκες της ομάδας.


Όσο αφορά το τελευταίο πρόστιμο έχει υποβάλλει έφεση και ελπίζουν ότι θα μειωθεί, αλλά και πάλι τα χρήματα είναι πάρα πολλά που έφυγαν από τα ταμεία του ΠΑΟΚ.


Πέρα από τα χρηματικά πρόστιμα που πλήρωσαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχουν επιβληθεί συνολικά και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό απογειώνει τα χρήματα που χάθηκαν από τον ΠΑΟΚ και είναι κάτι που έχει προκαλέσει προβληματισμό.
Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι έχει τιμωρηθεί σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις , με εξαίρεση 2-3 ευρωπαϊκούς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: