Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Aλλάζει χέρια ο ΟΦΗ!!

Άμεσα μπαίνουν στα ταμεία του ΟΦΗ 2 εκατ. ευρώ, από υποψήφιο επενδυτή που είναι Κρητικός επιχειρηματίας που ζει στην Αθήνα. Πώς μπαίνουν τα χρήματα και ο ρόλος του Νίκου Μαχλά.
Αν και στην κρητική ομάδα διατηρούν επιφυλάξεις, κυρίως επειδή θέλουν να ολοκληρωθεί η δουλειά με το να μπουν οι υπογραφές, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση αναμένεται να έχει αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που θα δώσει την οριστική λύση στο πρόβλημα του ΟΦΗ αναμένεται να βάλει στα ταμεία της ομάδας το ποσό των 2 εκατ. ευρώ μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Ο άνθρωπος που χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα και τις συζητήσεις με τον υποψήφιο επενδυτή είναι ο Νίκος Μαχλάς, που μάλιστα χθες συναντήθηκε μαζί του ενώ καθημερινά επικοινωνεί μαζί του δεκάδες φορές. Ο Κρητικός επιχειρηματίας που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, μόλις μπει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ θα αποκτήσει αυτομάτως το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και θα γίνει ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΦΗ. Όλα τα παραπάνω θεωρούνται δεδομένα, εκτός και αν την ύστατη γραμμή προκύψει κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα. Κάτι το οποίο με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν αναμένεται.

Ο ρόλος του Μαχλά
Και εδώ γεννάται ένα ερώτημα. Από τη στιγμή που ο Κρητικός επιχειρηματίας θα πάρει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, ποιος θα είναι ο ρόλος του Νίκου Μαχλά; Ο Κρητικός επιχειρηματίας επιθυμεί να παραμείνει στη θέση του προέδρου ο Νίκος Μαχλάς. Του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο ενώ και η σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους είναι αρκετά «ζεστή». Όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Μαχλάς θα συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του προέδρου, με τον υποψήφιο αγοραστή της ομάδας να επιθυμεί την ενασχόληση του παλαίμαχου άσου με τον ΟΦΗ και όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τα πλάνα του Κρητικού επιχειρηματία για τον ΟΦΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πλάνα του Κρητικού επιχειρηματία για τον ΟΦΗ σχετίζονται άμεσα με τη δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει ξανά στα ελληνικά γήπεδα. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά του ΟΦΗ έπαιξε η ατμόσφαιρα που συνάντησε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπου βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ».
Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: