Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αντσελότι και Γκουαρντιόλα για Ρόμα!

Δύο είναι οι μεγάλοι στόχοι που έχουν θέσει στη Ρόμα όσον αφορά τον πάγκο του συλλόγου. Σύμφωνα με σενάρια λοιπόν τα ονόματα που «παίζουν» δυνατά για να αντικαταστήσουν τον Βιτσέντζο Μοντέλα στο τέλος της χρονιάς είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Κάρλο Αντσελότι.

Αυτό αναφέρει η «Corriere dello Sport» που τονίζει ότι νέος πρόεδρος των «Τζιαλορόσι» έχει ενδιαφέρεται για τον Καταλανό προπονητή της Μπαρτσελόνα καθώς θαυμάζει την δουλειά του. Μάλιστα οι πληροφορίες των Ιταλών αποκαλύπτουν ότι ήδη ο capitano της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Γκουαρντιόλα προκειμένου να αρχίσει το …ψιστήρι. 

Από εκεί και πέρα πάντα «παίζει» δυνατά για τον πάγκο της Ρόμα και ο Αντσελότι. Ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού συλλόγου ρωτήθηκε μάλιστα από τους δημοσιογράφους για τις φήμες που στέλνουν τον προπονητή της Τσέλσι στο «Ολίμπικο», αλλά δεν θέλησε να απαντήσει. Το μόνο που τόνισε ο Τόμας Ντι Μπενεντέτο ήταν…. «Ο Μοντέλα έχει 7 παιχνίδια για να μας δείξει την αξία του, γιατί πρέπει η ομάδα να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: